İş önerisi

Drxer

Centipat
Daha fazla  
Şu an okuduğum bölümü bırakacağım (ilahiyat). 1 yılımı kaybettim 4 yılımı da kaybetmek istemiyorum. Hayatta bazı hedeflerim var bunları gerçekleştirmek için para lazım bunun için de bir iş bulmam lazım. Aklımda Teknosa, MediaMarkt gibi yerler vardı ama çalışanların yorumlarını okuduktan sonra başka yerleri de araştırmak istedim ve siz değerli Technopat kullanıcılarına danışmak istedim. Sizce girmesi kolay, iş şartları ağır olmayan, masa başı olsa iyi olur ve parası şu anki kurla 25.000-30.000 TL arası Full time bir iş öneriniz var mı? B planı olarak açıktan tıbbi sekreterlik okumayı düşünüyorum en azından hayatı garantiye alayım diye. Askerliği daha yapmadım ama açıktan okuyacağım için rahat bir şekilde tecilli olabiliyorum ya da bırakmadan önce üniversiteyi dondurarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an okuduğum bölümü bırakacağım (ilahiyat). 1 yılımı kaybettim 4 yılımı da kaybetmek istemiyorum. Hayatta bazı hedeflerim var bunları gerçekleştirmek için para lazım bunun için de bir iş bulmam lazım. Aklımda Teknosa, MediaMarkt gibi yerler vardı ama çalışanların yorumlarını okuduktan sonra başka yerleri de araştırmak istedim ve siz değerli Technopat kullanıcılarına danışmak istedim. Sizce girmesi kolay, iş şartları ağır olmayan, masa başı olsa iyi olur ve parası şu anki kurla 25.000-30.000 TL arası Full time bir iş öneriniz var mı? B planı olarak açıktan tıbbi sekreterlik okumayı düşünüyorum en azından hayatı garantiye alayım diye. Askerliği daha yapmadım ama açıktan okuyacağım için rahat bir şekilde tecilli olabiliyorum ya da bırakmadan önce üniversiteyi dondurarak.
Hocam Teknosa ve MediaMarkt fena değil (benim gözümden) ama yorumları okudum dediniz, yorumlar da ne yazıyorlar? Tavsiye ediyorlar mı?

Teknosa, MediaMarkt, Vatan gibi yerlere girebilirsen öp başına koy, şu an çoğu sektör asgari ücretin 1 TL fazlasını vermiyor ve çalışma saatleri fazla, birçok yer cumartesi bile çalıştırıyor. Hiç iş tecrüben yoksa 25000-30000 TL ütopik bir rakam, maalesef ülkenin şartları bu.

Prim sistemli işler bakabilirsin. Örneğin; ikna kabiliyetin yüksek ise satış sonrası hizmet, müşteri hizmetleri, tahsilat vb. alanlarda asgari ücretin üzerinde gelir elde edebilirsin.

Şimdiki kafamla senin yaşında olsaydım eğer yazılım alanında ya da mavi yaka alanında iş öğrenmeye çalışırdım. Kalfalık berber, elektrikçi tesisatçı aydınlatma gibi. Kolay kolay ölmeyecek meslekler.

"Sizce girmesi kolay, iş şartları ağır olmayan, masa başı olsa iyi olur ve parası şu anki kurla 25.000-30.000 TL arası Full time bir iş" Bu kısımda memurlardan bahsetmişsin zaten. Yaşın genç sanırım, senin gibi genç delikanlıları iliklerine kadar sömürmeyi bekleyen çok özel şirket var. Özel her yerde özeldir. Konfor, mesai olmayan, esnek çalışma saati olmayan, cumartesi pazarı olan iş istiyorsan, atanman gerekiyor. Ya da B planı, tecili bozup askere gitmek.

Açık konuşacağım köpek gibi çalışırım diyorsan gidersin bir otele girer çalışmaya başlarsın cebine çok temiz de para girer. Bahşişlerle ayda 40-50k kazanan arkadaşlarım var ama affedersin köpek gibi çalışıyorlar.

Girmesi kolay, iş şartları ağır olmayan üstüne üstelik masa başı ve 25-30k verecek iş bulamazsın.

Bir başka seçenekte sunayım, askere gidersin 12 aya uzatırsın 6 ay boyunca cebine para girer ama kesin şu kadar girer diyemem araştır bul.

İhtiyarlar gençler iş beğenmiyor diyorlar karşı çıkıyoruz da haklılar da beğenmiyoruz. Böyle şartları kafamıza kazıyan aileler olunca normaldir.

Masa başı işlerinde bayağı ilerlemeniz gerekiyor yüksek maaş gelmesi için ve bayağı kafa yorman lazım yaşını bilmiyorum ama motor ehliyeti alıp kurye olmanızı tavsiye ederim çok güzel para var bu işte ama önce 1 ay çalışın motor ehliyeti için sonra dediğim gibi isterseniz çok güzel para var sohbet ettiklerim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı