9 Ay geçmiş bakalım naptınTüm değerli yorumlarınız için teşekkür ederim zaten şu an aradığım mesleği hayallerimi gerçekleştirmek için aracı yapmak istiyorum bu yüzden yorumlarınızı dikkate alarak iş arayacağım teşekkür ediyorum. Türkiye'nin gençlerinin böyle umutsuz ca hayata atılması na da çok üzülüyorum görüyorum ki sistem içerisinde kısaca köle olmak tan başka seçenek yok ben de o yüzden bir meslekte çalışırken hayatımı kurtaracak işler yapmak istiyorum ticaret vb. Tekrardan teşekkürler.
9 ay geçmiş bakalım ne yaptın.
Hiçbir şey yapmadım markette çalışıyorum akşam yatıyorum bütün parayı da yiyorum.
Afiyet olsun (ironi değil). Ama ararsın bugünleri keşke yemeseydim birkaç kuruş biriktirseydim diyeceğin günler olabilir ilerde.Hiçbir şey yapmadım markette çalışıyorum akşam yatıyorum bütün parayı da yiyorum.
Eşek gibi de çalıştırıyorlar ama maaşı iyi.
Afiyet olsun (ironi değil). Ama ararsın bugünleri keşke yemeseydim birkaç kuruş biriktirseydim diyeceğin günler olabilir ileride.
Hiçbir şey yapmadım markette çalışıyorum akşam yatıyorum bütün parayı da yiyorum.
Hocam maaş ne kadar haftada kaç gün günde kaç saat çalışıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.