İş ve oyun için 3.500 TL'ye kaliteli fare önerisi

woja

Centipat
Daha fazla  
Edit programları kullanıyorum nadiren de oyun oynuyorum. Kaliteli kablosuz bir mouse önerisi bütçem alt limit esnek fakat Max 3500 kaliteli bir şey olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edit programları kullanıyorum nadiren de oyun oynuyorum. Kaliteli kablosuz bir mouse önerisi bütçem alt limit esnek fakat Max 3500 kaliteli bir şey olsun.

Tutuş şeklinizi biliyor musunuz ?

Stok beklenilirse buna bakılabilir.

Kağıt üzerinde bu ürünler iyi duruyorlar ama yeni geldiklerinden net bir deneyim öğrenmek zor. ATK’nın da ne olduğu belli.

Malzeme ve kaplama kalitesi biraz soru işareti. Yabancı kaynaklarda önceki seriye göre daha iyi olduğunu ama hala tatmin edici olmadığını söylemişler. İşimi sağlama alayım derseniz Leviathan bekleyin.

2000-3000 arası 2600 civarı falan olabilir yoksa 3k kadar ayarladım bütçeyi monitör de alacağım. Bir de bu mouselere konforlu mudur çünkü iş yapıyorum oyundan çok pc de

Ergo mouse olarak şu anda bundan daha iyi bir seçenek yok.

2600 civarı düşünürseniz A5 Ultra bakılabilir. 2 civarı ergo ürün aklıma gelmedi şu anda.

2000-3000 arası 2600 civarı falan olabilir yoksa 3K kadar ayarladım bütçeyi monitör de alacağım. Bir de bu mouselere konforlu mudur çünkü iş yapıyorum oyundan çok PC de

2600 civarı düşünürseniz A5 Ultra bakılabilir. 2 civarı ergo ürün aklıma gelmedi şu anda.

Benim için bu yeterli olur mu yoksa üstteki ürünlerden mi almalıyım? Ne farkları var

Bu arada şu an steelseries prime kullanıyorum fark hissettirir değil mi buna geçmek

Benim için bu yeterli olur mu yoksa üstteki ürünlerden mi almalıyım? Ne farkları var

İnce detayda neredeyse her şey değişiyor ama dağlar kadar fark yok. Sizin için fazlasıyla yeterli olur.

1765613140475.png

Şekil olarak benziyorlar zaten, çok daha iyi bir ürüne geçeceksiniz. Farkı hissedersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı