Edit programları kullanıyorum nadiren de oyun oynuyorum. Kaliteli kablosuz bir mouse önerisi bütçem alt limit esnek fakat Max 3500 kaliteli bir şey olsun.
Hocam peki biraz daha alt fiyata ne önerirsiniz
Tutuş şeklim fingertrip ile palm arası birşey :d
Edit programları kullanıyorum nadiren de oyun oynuyorum. Kaliteli kablosuz bir mouse önerisi bütçem alt limit esnek fakat Max 3500 kaliteli bir şey olsun.
2000-3000 arası 2600 civarı falan olabilir yoksa 3k kadar ayarladım bütçeyi monitör de alacağım. Bir de bu mouselere konforlu mudur çünkü iş yapıyorum oyundan çok pc deNe kadar alt fiyattan bahsediyoruz ? Ona göre önereyim.
2000-3000 arası 2600 civarı falan olabilir yoksa 3k kadar ayarladım bütçeyi monitör de alacağım. Bir de bu mouselere konforlu mudur çünkü iş yapıyorum oyundan çok pc de
2000-3000 arası 2600 civarı falan olabilir yoksa 3K kadar ayarladım bütçeyi monitör de alacağım. Bir de bu mouselere konforlu mudur çünkü iş yapıyorum oyundan çok PC de
Ergo mouse olarak şu anda bundan daha iyi bir seçenek yok.
![]()
RAWM ER21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
2600 civarı düşünürseniz A5 Ultra bakılabilir. 2 civarı ergo ürün aklıma gelmedi şu anda.
Bu arada şu an steelseries prime kullanıyorum fark hissettirir değil mi buna geçmekErgo mouse olarak şu anda bundan daha iyi bir seçenek yok.
![]()
RAWM ER21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
2600 civarı düşünürseniz A5 Ultra bakılabilir. 2 civarı ergo ürün aklıma gelmedi şu anda.
Benim için bu yeterli olur mu yoksa üstteki ürünlerden mi almalıyım? Ne farkları var
teşekkürler hocam tavsiyeler için er21 pro modelini alacağımİnce detayda neredeyse her şey değişiyor ama dağlar kadar fark yok. Sizin için fazlasıyla yeterli olur.
Eki Görüntüle 2620898
Şekil olarak benziyorlar zaten, çok daha iyi bir ürüne geçeceksiniz. Farkı hissedersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.