İş ve Oyun İçin GTX 1660 Ti Dizüstü Bilgisayar Önerisi

MB Lutz

Megapat
İşim gereği yeni bir laptop almak istiyorum. Çoğu markayı araştırdım. Monster, Casper, HP, Lenovo, ASUS, MSI vb. markaların bilgisayarlarını kontrol ettim. Monster'da karar kılmıştım ama arkadaşım malzeme kalitesinin plastik olduğunu, çok çabuk kırılabileceğini ve çok ısındığı için şikayetçi olduğunu söylediğinde kararımdan vazgeçtim. Bu yüzden hem iş hem oyun üzerinde rahatlıkla işlem yapabileceğim bir tavsiye bekliyorum. Limit 8000 lira. İstediğim parçaları aşağıya bırakıyorum;

Intel ı7 işlemci,
En az GTX 1660 Ti ekran kartı,
SSD+HDD,

Arkadaşın eski Monster kullanmış belli. Benim şuan kaldığım yurtta 10 öğrencinin 9'unda Monster var. Hiç birinin bilgisayarı kırık değil, ısınma sorunu yok donma sorunu yok. Hatta bir arkadaş anlattı. Laptopu düşürmüş kasasının ucu çatlamış garantisi biteli 1 hafta olmasına rağmen ve kullanıcı hatası olmasına rağmen ücretsiz değiştirmişler :)
Tabi ki en iyi marka Monster değil ama kenara itmemeniz gerekir bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı