İş yeri ağ sistemi nasıl olmalı?

kacr2828

Hectopat
Herkese merhaba, aşağıdaki şemaya göre şunları yapmak istiyorum;

1- "Bilgisayar 1" ile download/upload olmadan, yani direk ağ üzerinden kayıt cihazına bağlanıp, kamera seyredilebilir mi?

2- "Bilgisayar 7" ile download/upload olmadan, yani direk ağ üzerinden kayıt cihazına bağlanıp, kamera seyredilebilir mi?

3- "Bilgisayar 9" ile download/upload olmadan, yani direk ağ üzerinden kayıt cihazına bağlanıp, kamera seyredilebilir mi?

4- "Bilgisayar 10" ile download/upload olmadan, yani direk ağ üzerinden kayıt cihazına bağlanıp, kamera seyredilebilir mi?

5- 1-2-3-4 sorularını sormamın sebebi, bu bilgisayarlardan bağlanıp izleyebiliyorum ancak performans internet hızıyla doğru orantılı oluyor dolayısıyla sorunlar oluyor donma vb.

6- "Bilgisayar 7" yazıcıdan çıktı alabiliyor, ancak "bilgisayar 1-2-3-4-5"ler alamıyor, yazıcıyı görmüyor. Bunlar şemadaki TDW-9960 modeme bağlanırsa çıktı alabiliyor.

7- Şemada yeşil ile çizdiğim kısım mevcutta yok, ancak bu ürünlere sahibim. Böyle bir şey ile Wi-Fi ağını genişletmek istiyorum ancak bunun IP ayarlaması kurulumunu vs. nasıl yapacağım? Özetle modemi menzil genişletici olarak kullanmak istiyorum. Şemada yeşil renkle göreceğiniz gibi.

şema.jpg

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
IP kamera diye bir şey var. Eğer aynı yerel ağda değilseniz zaten izlerkenki performans internet hızınızla doğru orantılı olacaktır. Yerelde iseniz o da kullanılan bilgisayarın ve kameranın ağ kartının ne kadar hız sunduguna bağlı.

Yerel ağdaki bütün bilgisayarlardan izleyebilirsiniz doğru konfigüre edilirse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı