Daha fazla
- Meslek
- Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar farklı bir konuda öneri almak istiyorum. Bir iş yerimiz var satılığa çıkardık aciliyetimizde var. İlk bir süre ilan sayfalarında ilanlayarak kendimiz satmayı denedik. Facebook gruplarında ilanda verdim. Arayanlar oldu aralarda fakat tam olarak böyle alıcı gelip pazarlık 1,2 kişi dışında olmadı. Taşınmak istiyoruz ve bu yüzden dükkanımızı satmak istiyoruz ama ne yaparsam iyi olur bilmiyorum.
Bilindik emlak firmalarına verildi son 1 ay falan sözleşmesi kaldı muhtemelen. Hala onlar bile bir müşteri getirmedi. Dijital alanda da ilanlıyoruz demişlerdi. Ben de acaba Instagram'a reklam falan mı versem ya da Facebook'a diye düşünüyorum. Sektor balık av malzemeleri ile alakalı bu yüzden Facebook ve Instagram'da iyi olur diye düşündüm ama orada da emlak firmaları şikayet ediyor demişti arkadaşım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Bilindik emlak firmalarına verildi son 1 ay falan sözleşmesi kaldı muhtemelen. Hala onlar bile bir müşteri getirmedi. Dijital alanda da ilanlıyoruz demişlerdi. Ben de acaba Instagram'a reklam falan mı versem ya da Facebook'a diye düşünüyorum. Sektor balık av malzemeleri ile alakalı bu yüzden Facebook ve Instagram'da iyi olur diye düşündüm ama orada da emlak firmaları şikayet ediyor demişti arkadaşım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. İyi akşamlar.