MSI B450M Pro M2 Max Sharkoon 650 W 80+ sistem yükte restart atıyor

enginscofield

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı başka kasaya aktardım ve BIOS'u güncelledim. Şimdi de bilgisayarım yüke girince restart atıyor. Mesela YouTube'a girip video açınca, masaüstünde video açınca, oyuna falan girince kapanıyor. Photoshop'ta kapanmadı, onu anlamadım.

Yeni kasa: Asus A21 Plus
PSU: Sharkoon 650 W 80+
Anakart: MSI B450M Pro M2 Max

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı başka kasaya aktardım ve BIOS'u güncelledim. Şimdi de bilgisayarım yüke girince restart atıyor. Mesela YouTube'a girip video açınca, masaüstünde video açınca, oyuna falan girince kapanıyor. Photoshop'ta kapanmadı, onu anlamadım.

Yeni kasa: Asus A21 Plus
PSU: Sharkoon 650 W 80+
Anakart: MSI B450M Pro M2 Max
İşlemci nedir?
Direkt sistem nedir hocam?

İşlemcim ısınmıyor ki direkt video açınca veya oyuna girince anında restart atıyor
CPU'nun boşta kaç derece olduğunu görsek bile yeter aslında?
Genel olarak bu tarz bir problem PSU ile alakalıdır ancak sizin durumuzda çok da PSU ile alakalı değil gibi.

Kısa devre yapacak bir şey olabilir mi hocam? Ne bileyim, kasayı şöyle bir sallayın.(Ekran kartını çıkarın veya elinizle hafif tutun) vida vesaire unutmuş olabilirsiniz?
Bilemiyorum hocam sys fan kablosunu çıkartıp elime aldım video izleyebildim videoyu kapatınca tekrar kapandı.

Bilemiyorum hocam sys fan kablosunu çıkartıp elime aldım video izleyebildim videoyu kapatınca tekrar kapandı.
BIOS güncellemesiyle alakalı bir şey olabilir mi
Normalde kasayı toplamayı dün bitirdim ve dün böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Bugün BIOS'u güncelledikten sonra böyle bir şey oldu. İlk başta kilit ekranında restart atıyordu. Bi kaç kere tekrar denemeden sonra o düzeldi şimdi video falan açınca restart atıyor?

Son düzenleme:

BIOS güncellemesiyle alakalı bir şey olabilir mi
Normalde kasayı toplamayı dün bitirdim ve dün böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Bugün BIOS'u güncelledikten sonra böyle bir şey oldu. İlk başta kilit ekranında restart atıyordu. Bi kaç kere tekrar denemeden sonra o düzeldi şimdi video falan açınca restart atıyor?
Konuyu güncel olarak takipteyim hocam, işim olduğu için yazamıyorum. Akşam dönüş yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı