İş yeri için sistem tavsiyesi

vivec

Kilopat
Katılım
21 Eylül 2015
Mesajlar
382
Çözümler
3
Merhaba arkadaşlar, iş yerinde uzun süredir kullanılan bilgisayarlar yavaşlamaya başladı. Mevcut sistem i3 540 işlemcili ve bu işlemci yeni çıktığında toplanmıştı o zamandan beri iyi kötü çalışıyordu ama performansta düşüşler oldu bu yüzden yenilemek istiyorum. Yeni sistemi Windows 10'ya da 11 ile barkod okutma, muhasebe ve fatura kesme ve ofis programları kullanımı amacı ile toplayacağım. Eski sistem gibi 10 sene civarı bir süre boyunca kullanmayı düşünüyorum işlemci ise Intel de AMD de olur. Aynı sistemden 3 adet toplayacağım için uygun fiyatlı giriş seviyesi ama uzun süre götürecek güncel teknolojili bir sistem olması çok iyi olur tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
 
Bütçe ne kadar 1 bilgisayar için?
F/p giriş seviyesi ama güncel donanıma sahip tarif ettiğim gibi bir sistem olması yeterli hocam zaten düşük bir sistem tavsiyesi istediğim için bütçe sorun olmaz diye belirtmedim.

O tür işler için yeterli. Sadece ssd alman yeterli olacaktır
Ramleri 4gb ve ekleme yapabilceğimi zannetmiyorum çok eskiler. Yeni ram almam durumunda anakart uyumundan dolayı anakart işlemci vs. de yenilemem gerekiyor derken koca sistemi yenilemek gerekiyor diye düşündüm ben hocam ramler bu şekilde.

30A0F36A-E2B0-4B59-B34F-DA3B4AA049A3.jpeg

SSD eklersem windows 10 64bit çalıştırır mı sizce?

Arkadaşlar
Kingston ValueRam 8GB 1600MHz DDR3 Ram (KVR16N11/8)
https://www.hepsiburada.com/kingsto...za=guvenliksepetim&url_src=ios-product-detail şöyle bir ram buldum fotoğraftaki ramlerin yerine taksam olur mu sizce?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı