İş yeri için sistem toplama

Teknobiyotik öneririm. Oradaki fiyatlar şöyle:

-i7 6700: 1150 TL
-Z170X Gaming 5: 600 TL
-Kingston 8x2 3000 MHz : 560 TL
-SSD: 310 tl
-HDD: 300 TL
-750W Kcas : 290 TL
-aero800: 220 TL

Sanırım Vatan'dan baktınız

Bu arada önermiş olduğum corsair güç kaynağı yerine yukarıda fiyatını da belirtmiş olduğum, SilverStone Kcas 80+ 750W güç kaynağının öneririm.

Edit: Pardon anakart Gigabyte Z170X Gaming 3 olacaktı. Gaming 5 ın fiyatı biraz daha pahalı.

Son düzenleme:
teşekkürler bu son tavsiyenize uyacağım gibi, belki bir de işlemciyi de K yaparım aklımda herhangi bir acaba kalmaz
yalnız son bir soru sorayım anakart noktasında fiyatı düşürmek istesek ne kaybederiz?

OC yapmayacağını belirtmiş ve ekstra soğutma gerekir. Bunun içinse işlemciye ekstra 100 TL ve soğutmaya da en az 300 TL vermek gerekir ki önerim 500 TL lık bir soğutma olurdu. Anakartı Z yonga setli seçmemin sebebi, RAM lerin frekansından tam anlamıyla faydalanabilmek. Bundan 200 TL daha ucuza da z yonga setli Anakartlar var ama tasarımını beğenmeyebilirsiniz, hele ki yanı pencereli bir kasa kullanırken.

@Burak34xxxx sistemi begendim. O sistemi İ7 6700K ile webdenal veya sinerji gibi sitelerden ucuza toplarsın. Anakart aynı kalsın işlemciyi 6700K al )

i6700'ün kendi soğutucusu var mı? varsa yeterli mi? yetersizse soğutucu ne alabiliriz?
tasarım konusu hiç kafayı takmadığım bir durum. anakart işlev olarak aynı ise daha ucuzunu seçebiliriz?

i6700'ün kendi soğutucusu var mı? varsa yeterli mi? yetersizse soğutucu ne alabiliriz?
tasarım konusu hiç kafayı takmadığım bir durum. anakart işlev olarak aynı ise daha ucuzunu seçebiliriz?

Evet var.

Sorun olmaz ama illaki isterseniz tx3 alınabilir.

O zaman Gigabyte Ga Z170 HD3 anakart öneririm. Fiyatı 410 TL.

Hocam fiyatı yeniden hesaplayınca 3.400 TL tuttuğunu gördüm. Kusura bakmayın. Önerdiğim diğer ucuz anakartı alarak 3.200 TL ye düşürülebiliyor. Tekrar kusura bakmayın. Ancak sizin yerinizde olsaydım, mevcut bir HDD m varsa onu kullanırdım.

Skylake işlemcilerde stock fan gelmemekte.

peki son olarak
  • Gigabyte Z170M d3h
  • İ7 6700k
  • Corsair 2x8gb 2666mHZ
  • Samsung 250gb EVO
  • DARK Aqua Sıvı işlemci soğutucu
  • Dark Blade usb3.0 portlu, 2x12 fanlı kasa
  • Aerocool 750watt 80+BRONZE powersupply
  • bu sistem 2.900₺ tutuyor. bu hali nasıl? kesin değiştirilmesi gereken var mı?
@stew @Burak34xxxx

Hdd ye gerek yok. Bir de diğer bileşenleri neden değiltiridiniz? Neyin nesi kötü omu anlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…