İş yeri nasıl açılır?

CrimeStory

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iyi günler. Bilgisayar teknik servis ve donanım satmak için iş yeri açma belgesi nasıl alınır? Bilgisi olan var mı? 3 yıl Casper YTS deneyimi ve freelance tamir deneyimim var. Lise ve üniversite de bilgisayar okumadım, farklı bölüm okudum.

Son düzenleyen: Moderatör:
En az lise mezunu olman lazım bir de bölümünü okuman lazım. Mezun olacaksınki belgeyi alacaksın. Ondan sonrası sermaye işi.

En az lise mezunu olman lazım bir de bölümünü okuman lazım. Mezun olacaksınki belgeyi alacaksın. Ondan sonrası sermaye işi
En az lise mezunu olman lazım bir de bölümünü okuman lazım. Mezun olacaksınki belgeyi alacaksın. Ondan sonrası sermaye işi.
Lise diplomam var ve şuan Üniversitede 1 okulda kaydım donuk 1 okulda açıktan okuyorum ve o bölümü okumadan mesleki yeterlilik sınavı ile alınabiliyormuş google dan araştırdım ama çok karışık geldi o yüzden birine sormak istedim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı