İş yerinde yaşanan gerginlik

quadroxxq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu arkadaşla işte ilk tanıştığımda aramızda problem yoktu, güzel anlaşıyorduk. Sonra işveren 2 tane eleman aldı, 1 tane kız hoşuna gitmiş, 4 günde kızla flörtleşip 1-1.5 haftada sevgili oldular. Bu kız bana daha öncesinde dondurma ve su aldı, ben istememe rağmen teşekkür de ettim. Sonra o markete gittikten sonra diğer kız elemana bu kızın iyi kalpli olduğunu belirttim. Sonra ben rahatsızlandım, işten çıkacaktım, sevgili olduğu kıza söyledim, o da hiç durmamış direk işverene söylemiş, dedikoduculuk laf taşımacılığı yapmış yani ve bunu niye yaptığını Instagram hesabından DM'den soracaktım ve bunların ben bu işteyken sevgili olduklarını bile bilmiyordum. Bu Steam görüşmesi öncesinde de niye sevgilime yazdın falan filan ortalığı ayağa kaldırdı resmen :D 1.5 ay önce yeni işten çıktığımda bu olay yaşandı. Bu tartıştığım şahıs, 2 tane eleman almadan önce de 5 ay önce işe giren kıza halihazırda çalışan elemana da sulanmıyor değildi, ben biliyordum yani, aradan 1 ay geçti, kendisine insan gibi soru soruyorum, alaycı bir tavırla bir üslupla bana cevap veriyor, seni karşıma adam yerine koymuşum konuşma hitabına bak. 2008'li kendisi de bu arada. Benim anladığım özetle; bu şahıs bu kızı benden kıskandı, benim o kızla konuşmamı istemedi, kızda ondan boyca uzun, ergen gazını alsın hesabı.

(Amacım kimseyi küçük düşürmek değil, konuyu forumda paylaşmamın sebebi diğer kişilerin bu olay hakkında fikirlerini, düşüncelerini belirtmesi içindir.)

Dosya Ekleri

• technopat_1.png
    technopat_1.png
    299,1 KB · Görüntüleme: 55
  • technopat_3.png
    technopat_3.png
    199,8 KB · Görüntüleme: 47
  • technopat_2.png
    technopat_2.png
    337,8 KB · Görüntüleme: 47

Technopat Haberler

Yeni konular