Emretulegen Femtopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 12 24 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar benim dükkanda Türk Telekom modem var. Daha 1 ay oldu baglatalı, o modemi eve kablo çekip, taksam çalışır mı internet aynı faturamdan devam eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
Arkadaşlar benim dükkanda Türk Telekom modem var. Daha 1 ay oldu baglatalı, o modemi eve kablo çekip, taksam çalışır mı internet aynı faturamdan devam eder mi?
Çözüm Ulunay 24 Temmuz 2020 Dükkanın internetini eve kablo çekip modemle birlikte evde kullanmak istiyorsunuz diye anladım. Eğer öyleyse kullanabilirsiniz.
Dükkanın internetini eve kablo çekip modemle birlikte evde kullanmak istiyorsunuz diye anladım. Eğer öyleyse kullanabilirsiniz.
Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.435 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Temmuz 2020 #2 Modemi sıfırlayıp ayarlarını evdeki bağlantınıza uygun yaparsanız çalışır. Artı 0 Eksi
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #3 Ustam o hattı evinize bağlatırsınız o modem üzerinden internetinizi kullanırsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Emretulegen Femtopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 12 24 Temmuz 2020 #4 Dovahkiin Dragonborn dedi: Modemi sıfırlayıp ayarlarını evdeki bağlantınıza uygun yaparsanız çalışır. Genişletmek için tıkla... Ayarlar derken ne ayarı yapacağım çünkü hafta sonları sadece evde hafta içi dükkanda kullanacağım. Artı 0 Eksi
Dovahkiin Dragonborn dedi: Modemi sıfırlayıp ayarlarını evdeki bağlantınıza uygun yaparsanız çalışır. Genişletmek için tıkla... Ayarlar derken ne ayarı yapacağım çünkü hafta sonları sadece evde hafta içi dükkanda kullanacağım.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 24 Temmuz 2020 #5 Dükkanın internetini eve kablo çekip modemle birlikte evde kullanmak istiyorsunuz diye anladım. Eğer öyleyse kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Dükkanın internetini eve kablo çekip modemle birlikte evde kullanmak istiyorsunuz diye anladım. Eğer öyleyse kullanabilirsiniz.
KS KS Emretulegen Femtopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 12 24 Temmuz 2020 #6 Ulunay dedi: Dükkanın internetini eve kablo çekip modemle birlikte evde kullanmak istiyorsunuz diye anladım. Eğer öyleyse kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir ayar vs yapmama gerek var mıdır? Artı 0 Eksi
Ulunay dedi: Dükkanın internetini eve kablo çekip modemle birlikte evde kullanmak istiyorsunuz diye anladım. Eğer öyleyse kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir ayar vs yapmama gerek var mıdır?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.082 Makaleler 6 Çözümler 54 24 Temmuz 2020 #7 Ayar yapmanıza vs. gerek yok. Dükkanın interneti için gerekli bilgiler modem içinde mevcut. Tak kullan misali olacak. Tek fark eve giden kablo... Artı 0 Eksi
Ayar yapmanıza vs. gerek yok. Dükkanın interneti için gerekli bilgiler modem içinde mevcut. Tak kullan misali olacak. Tek fark eve giden kablo...