İş yerinden bir abi sürekli borç istiyor

@ATA 1881, senet vb. belgeler olmadığı sürece kimseye borç para verilmez ve borcu döviz kuru üzerinden verip döviz kurundan borcumu geri istiyorum. Malum, Türk Lirası diğer para birimleri karşısında değer kaybına uğradığı için para aynı değerde olmuyor.

Adam seni ayak üzerin de uyutmuş.

Sen ses kaydı al sürekli adam tekrar ister o zaman kayıt al geçen cektiklerini ne zaman odeyeceksin abi falan de ama açık açık benden borç istemiştin çektim verdim ne zaman odeyecceksin gibi hepsinin kaydı olsun.

Avukat veya mahkeme istemediği sürece ses kaydı almak yasak. Haklıyken haksız duruma düşebilirsin.

Borç alan kişinin saç traşı böyle mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Engeliniz nedir?
Duyma engelliymiş.

@kokooorec hocam herkesin iki yüzü vardır bu hayatta. Bir normal olduğu yer bir de iş yeri gibi yerlerde ki yüzü. Bu bana adam böyle bir şey yapsaydı ben günahımı vermezdim bu adama. Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bana dolandırıcı gibi geldi.

Haklısınız hocam olabilir.
Hocam dikkat edin kendinize lütfen.
Bana bir şey olsun olmasın umurumda değil, Ailem mutlu olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…