İş yerinden bir abi sürekli borç istiyor

"Le petite tespit" olmuş, kahkaha attım.

Trajedi + zaman = komedi.

Bu yaptığın harekete gülüp geçeceğin zaman tez gelsin dilerim.

Ödemelerde aksama olduğu an elindeki kanıtlarla bir avukata gidip danışıp ona göre dava açıyorsun - ancak bu süre zarfında da banka seninle uğraşacaktır.

Tabi durumlar böyleyse, "abi" sıfatı ile nitelendirdiğin kişiye çok fazla başka sıfat yakıştırıyordur okuyan yazan herkes.

Kardeşim Allah sabır versin eğer parayı alabilirsen lütfen bizi haberdar et 56 K az buz bir para değil bir de telefon alacakmışsın adamı darla olmazsa adlı işlemleri başlat.

Kardeşim Allah sabır versin eğer parayı alabilirsen lütfen bizi haberdar et 56 K az buz bir para değil bir de telefon alacakmışsın adamı darla olmazsa adlı işlemleri başlat.
Düzgün kanıtları yoksa dava falan yalan olur hocam. Umarım kazanabilir ve bir daha dolandırılmazç

Bunun kendi geliri yok mu? Gitsin krediyi kendisi çeksin, neden gelip senden istesin iyi niyetli biri olsa? Bankaların bile kredi vermediği biri borcuna sadık değil demektir, önceden olan vukuatları yüzünden kredi vermiyorlardır. Haciz gibi yollara başvurabilecek kurumlara olan borçlarını bile ödemeyen biri sana olan borcunu neden ödesin? Sana yapacağı geri ödeme konusunda yazılı ve onaylı sözleşme bile yok ortada ama şu anda senin o bankayla o borcu seve seve ödeyeceğine dair bir sözleşmen oldu bile.

Nasıl sosyal ilişkileriniz var gerçekten anlamıyorum. Benim 15-20 yıldır tanıdığım insanlardan oluşan arkadaş grubumun içinde bile birinin paraya ihtiyacı olduğu zaman diğerlerinden borç istemeye yüzü olmuyor utandığı için, sizler daha yeni tanıdığınız ve ne olduğu 500 metre öteden belli kişiler tarafından söğüşleniyorsunuz.

Çok kötü olmuş keşke hiç muhattap olmasaydınız.

Aynen bunu sormuştum, banka kredi vermiyor dedi. Yani kredi çekemiyor o yüzden benden çektirdi veya kredileri çok olduğundan izin vermiyor olup bana çektirmiş olabilir bu da var.
Ya da krediyi sana çektirtmek için yalan söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…