§ İşareti nasıl yapılır?

Hocam eğer bunu sadece Minecraft'ta komut bloğuna yerleştirmek için kullanacaksanız en basitinden buradan kopyalayın sonra ilgili yere yapıştırın. Bu kadar uğraşa da gerek kalmaz. Bu kodlar yerine direkt sembol sitelerini açıp kopyalamak daha basit açıkçası.

Numpadden yapıyorum ama olmuyor.

Açık hocam.
ALT+21 İşlevi Sadece NUMPAD Bulunan Klavyelerde Çalışır.
Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsan ve numpad yoksa, "Fn + NumLock" kombinasyonuyla geçici numpad açabilirsin buda olmaz ise eğer;

Windows arama çubuğuna "Character Map" veyada "Karakter Eşlem" yaz ve aç.

Açılan panelden sembolü seçebilirsiniz.

Hocam eğer bunu sadece Minecraft'ta komut bloğuna yerleştirmek için kullanacaksanız en basitinden buradan kopyalayın sonra ilgili yere yapıştırın. Bu kadar uğraşa da gerek kalmaz. Bu kodlar yerine direkt sembol sitelerini açıp kopyalamak daha basit açıkçası.

Hocam zaten ilk başta da yazdığım gibi kopyalayınca yapışmıyor yoksa bu kadar uğraşmazdım bende.

Hocam zaten ilk başta da yazdığım gibi kopyalayınca yapışmıyor yoksa bu kadar uğraşmazdım bende.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modlayarak deneyiniz yapacağınız işi. Genelde zaten komut blokları, redstone vb ile uğraşıyor iseniz modlayarak yapmanız sizin de kolayınıza olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modlayarak deneyiniz yapacağınız işi. Genelde zaten komut blokları, redstone vb ile uğraşıyor iseniz modlayarak yapmanız sizin de kolayınıza olur.

Hocam kaynaklar için teşekkürler sorunumu kaynaklar sayesinde anladım. Java sürümünde çalışmıyormuş sanırım ne yapsam da olmaz. Herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı