Şubeye gidip durumu belirtin dediler, cidden sinir bozucu. Troy kartı asla kullanmam, yurtdışında falan çok sorunlu zaten.Kartları aksini belirtmezseniz kafalarına göre Troy olarak gönderiyorlar 2 kere başıma geldi. Telefonda konuşarak istediğiniz kart altyapısını söylerseniz çözeceklerini düşünüyorum, benimkini çözmüşlerdi.
Şubeden hesabı daha yeni açtık.
İşCep uygulamasında gezerken bankamatik kartlara tıklayınca gelen kartın TROY olduğunu fark ettim. Yeni çıkarılır mı? Artık ilk Imza'ya sadece TROY mu geliyor?
Şubeden hesabı daha yeni açtık.
İşCep uygulamasında gezerken bankamatik kartlara tıklayınca gelen kartın TROY olduğunu fark ettim. Yeni çıkarılır mı? Artık ilk ımza'ya sadece TROY mu geliyor?
Velinizle birlikte İş Bankası şubesine gidiyorsunuz (herhangi bir randevuya gerek yok) ilk imza hesabı istiyorsunuz ve toplam 10 dakika içinde hesabınızı açıyorlar.Hocam bende İlk İmza Hesabı açtırmayı düşünüyorum nasıl actırdığınızı anlatabilir misiniz?
Şubeye tekrar gittim, kart benim elime geçince iptal edip VISA kart çıkarabileceklerini söylediler. TROY kullanmak istemiyorum sorunlu bir ödeme yöntemi zaten.TROY kullanmamakta çok haklısın onların bizlere TROY göndermesini devlet istiyor çünkü TROY devletin çıakrdığı bir ödeme yönetemi ve siz alışveriş yapdıkça devlet kazanıyor paranızı onların üzeirnden değerlendirdiğiniz için aksini belirtmediğimiz sürece çünkü adı üstünde Türkiye'nin ödeme yönetemi ve başka yerlerde çok zor bu yüzden Mastercard ve Visa'yı kesnlikle almanızı öneririm ben arayıp söyleyince düzeltmişlerdi Halkbank'da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.