İşCep ilk imza kısıtlaması

Açmazlar büyük ihtimalle ama deneyin. Dolar hesabı zaten açtıramazsınız. Ancak yatırım fonu alıp satabilirsiniz. Biri size para atabiliyor IBAN mevcut. Siz birisinie ancak başka uygulama sayesinde atabilirsiniz. Nays uygulamasını indirin kendiside iş Bankası uygulaması olduğundan kesinti yapmıyor. Nays uygulaması indirip onun ibanını kopyalayın. Sonra iş bankasına başka hesaba EFT basın. Tanımlıya tıklayın. Bu ibanı yapıştırın. Göndereceğiniz miktarı yazın. Açıklama kısmına TC kimlik numaranızı yazın gönderin. Kesinti olmayacak. O uygulama üzerinden istediğiniz kişiye para gönderebilirsiniz.

Açmazlar büyük ihtimalle ama deneyin. Dolar hesabı zaten açtıramazsınız. Ancak yatırım fonu alıp satabilirsiniz. Biri size para atabiliyor IBAN mevcut. Siz birisinie ancak başka uygulama sayesinde atabilirsiniz. Nays uygulamasını indirin kendiside İş Bankası uygulaması olduğundan kesinti yapmıyor. Nays uygulaması indirip onun IBAN'ını kopyalayın. Sonra İş Bankası'na başka hesaba EFT basın. Tanımlıya tıklayın. Bu IBAN'ı yapıştırın. Göndereceğiniz miktarı yazın. Açıklama kısmına T.C. kimlik numaranızı yazın gönderin. Kesinti olmayacak. O uygulama üzerinden istediğiniz kişiye para gönderebilirsiniz.

Hocam Nays yükledim kayıt oldum fakat Nays'ı onaylı yapamıyorum para gönderemediğim için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı