İşCep ilk imza kısıtlaması

FutureLight

Hectopat
15 yaşındayım geçen babamla iş cep hesabı açtım kendi üstüme fakat o kadar kısıtlanmışki hesabım elim kolum bağlı gibi havale, EFT açtırmak mümkün müdür neler yapabilirim?

Çoğu bankada öyle, ben de ziraat de açtırmıştım hesabı 18 yaşından önce, ama hiçbir şey yapmaya izin vermiyor, yapacak bir şey yok.

15 yaşındayım geçen babamla iş cep hesabı açtım kendi üstüme fakat o kadar kısıtlanmışki hesabım elim kolum bağlı gibi havale, EFT açtırmak mümkün müdür neler yapabilirim?

Hocam İş Bankası 18 yaş altına bayağı kısıtlanamaz uyguluyor. Açtirmadan önce araştırmanız lazımdı. Ben Akbank açtırdım her şeyi kullanabiliyorum.

Benim ilk imza hesabımda EFT konusunda bir sorunum olmamıştı. İşCep uygulamasında arama kısmına "İşlem Kısıtlamaları" yazıp çıkan yerde kısıtlama sınırını kaldırabiliyor musunuz? Oradaki ayardan dolayı da EFT olmayabiliyor.

Hocam İş Bankası 18 yaş altına bayağı kısıtlanamaz uyguluyor. Açtirmadan önce araştırmanız lazımdı. Ben Akbank açtırdım her şeyi kullanabiliyorum.

İnternette İş Bankası için veliyle giderseniz belki açtırırlar yazıyordu

yazdım ve şunu diyor ''Bu işlem ilk imza hesabı müşterilerimize kapalıdır.''

yazdım ve şunu diyor ''Bu işlem ilk imza hesabı müşterilerimize kapalıdır.''
O zaman velinizle şubeye gidip açtırmanız gerek. Ben daha hesabı açtırırken özellikle internet şubeciliğini aktif olarak kullanacağımı ve özelliklerinden yararlanmak istediğimi söylemiştim o yüzden açtığım gibi kullanabildim. Tabii her özelliği açmıyorlar ama para göndermeyi kesinlikle açarlar.

Babamla konuştum yarın açtırmayı deneyeceğiz. İsterseniz buradan sizi bilgilendiririm. Bu arada dolar hesabı nasıl açtırabilirim? Bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…