iSdone.dll hatası nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

exiah

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rx7600 8gb
İşlemci
ryzen 5 5600x
Merhaba. Hitman 2 oyununu kurarken ek görseldeki hatayı aldım, nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 67.PNG
    6,1 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleyen: Moderatör:
O şey sadece oyun dosyalarını doğrulamak için var. Oyun açılıyorsa sıkıntı yok. Oyun açılıyor mu?

kurulumda hata alıyorum
Yani oyun açılmıyor? Yüzde kaçta veriyor hatayı?
dll files diye bir site var orada isdone dll varsa indirip Setup dosyasının içine atın. Birde kurulumu yaparken oyun dosyalarının içinde redist klasörü varmış oraya atın. Öyle deneyelim.
Birde unarc dll diye birşey varmiş. Onuda dediğim iki yere atın iki dll dosyasını da.

Bu arada galiba fitgirlden indirmissiniz doğru mu?
Ve sorumluluk kabul etmiyorum sadece çözüm fikri verdim.

%19'da gitti bir kere diğer denediğimde %21 de gitti her iki DLL dosyasını System32 ve SysWOW64 klasörüne attım olmadı setup dosyasına attım olmadı Hitman klasöründe Redist dosyası yok Defender kapattım olmadı vallahi bir çözüm bulamadım.

HAYİR HAYİR oraya atmayın bi daha.
Hocam kurulumu başlatın. Sonra oyunu şuraya kur diye işaretliyosunuz ya. Oraya gidin Hitman klasörü olacak exe, klasorler falan gelir. Oraya da attınız mı dll dosyalarını? Orada redist klasörü yok mu?

Bu arada olmazsa Dodi'dende indirilebilir fitgirl kadar iyi sanırım.

Hocam şu an kuruluyor şu an %15'te dediğin Redist klasörüne DLL dosyalarını aktardım bakacağım hata vermiyor şimdilik.

Dosya Ekleri

• 51.PNG
    18,8 KB · Görüntüleme: 191
yani ne yaptıysam olmadı cidden çok garip
Ben araştırayım bu hatayı birşey bulursam yazarım. Yazmadiysam bulamamişımdır. Fitgril aşırı sıkıştırdığı için böyle şeyler olabiliyor.
İsterseniz dodi repack deneyin. Bu arada .site den indirdiniz değil mi? İkiside orjinal site.

- Hocam şimdi aklıma geldi Güvenli mod da dener misiniz? Bazıları öyle yapıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…