yok ya kendi sitesinden indirmedim bilinen torrent oyunları indirilen bi site var ordan indirdimBen araştırayım bu hatayı birşey bulursam yazarım. Yazmadiysam bulamamişımdır. Fitgril aşırı sıkıştırdığı için böyle şeyler olabiliyor.
İsterseniz dodi repack deneyin. Bu arada .site den indirdiniz değil mi? İkiside orjinal site.
onu da denedimBen araştırayım bu hatayı birşey bulursam yazarım. Yazmadiysam bulamamişımdır. Fitgril aşırı sıkıştırdığı için böyle şeyler olabiliyor.
İsterseniz dodi repack deneyin. Bu arada .site den indirdiniz değil mi? İkiside orjinal site.
- Hocam şimdi aklıma geldi Güvenli mod da dener misiniz? Bazıları öyle yapıyordu.
Torrent dosyasından mi indirdiniz Drive dan mı?yok ya kendi sitesinden indirmedim bilinen torrent oyunları indirilen bi site var ordan indirdim
onu da denedim(
torrent olarak indirdim fakat hitmandan önce sniper ghost warriors contract 2 indirdim sıkıntısız kurdum herhalde dosyada mı sıkıntı var bilemedim daha öncede oyun kurdum anlamadım vallahiTorrent dosyasından mi indirdiniz Drive dan mı?
Hocam o sitelerin güvenilir olmadigini söylüyorlar ama alakası olabilir mi?
Aynı fitgirl mü o da. Bence fitgirl kendi orjiinal sitesinden veya dodi repack denenilebilir.torrent olarak indirdim fakat hitmandan önce sniper ghost warriors contract 2 indirdim sıkıntısız kurdum herhalde dosyada mı sıkıntı var bilemedim daha öncede oyun kurdum anlamadım vallahi
o da fitgirldü ama şuan tekrar deniyorum 23ü geçti sıkıntı yok eğer olursa cidden sövülecek bir durum ekstra birşey yapmadım.Aynı fitgirl mü o da. Bence fitgirl kendi orjiinal sitesinden veya dodi repack denenilebilir.
İkisinde de Hitman 2 Gold edition var galiba.
Şansınızı deneyin simdi hatırladım. bende başka repack te başka oyunda 5,10 kere denedim bi tanesinde tutturup yüklemişti.o da fitgirldü ama şuan tekrar deniyorum 23ü geçti sıkıntı yok eğer olursa cidden sövülecek bir durum ekstra birşey yapmadım.
hocam valla galiba oluyor 31.1 oldu sıkıntısız gidiyorŞansınızı deneyin simdi hatırladım. bende başka repack te başka oyunda 5,10 kere denedim bi tanesinde tutturup yüklemişti.
Rica ederim iyi oyunlar.hocam valla galiba oluyor 31.1 oldu sıkıntısız gidiyor
mutlu son hocam tavsiyeler için sağolasın
Evet.Torrent ve Direkt indirme farketmeksizin repack, korsan oyun indirirken Defender'ı kapatın. Defender dosyaları silebiliyor ve o DLL atma yöntemi hiçbir işe yaramıyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.