ISdone.dll hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fatih kraliyet

Picopat
Daha fazla  
DLL hatalarından nefret ediyorum.

1_FFgE0uj4od104J520lijxw.png

Ben de hiç hoşlanmam. Hangi oyunda yaşıyorsunuz bu hatayı? Korsansa normal, bu hata genelde korsan oyunlarda oluyor. Bu durumda da sorunun çözümü orijinal edinmek olacaktır.

Hatta unpacking dediği için korsan olduğuna oldukça eminim fakat size de soralım.

Yanlış bilgi: İnternetten DLL indirilmemelidir.
-Video kaldırıldı-

Yorumlarda oldu denmiş, faydası olabilir.

Artı -5 Eksi
Korsan oyun kurarken bu hata olabiliyor arkada antivirüs varsa devre dışı bırak ve setup dosyasını yönetici olarak çalıştır.

Ben de hiç hoşlanmam. Hangi oyunda yaşıyorsunuz bu hatayı? Korsansa normal, bu hata genelde korsan oyunlarda oluyor. Bu durumda da sorunun çözümü orijinal edinmek olacaktır.

Hatta unpacking dediği için korsan olduğuna oldukça eminim fakat size de soralım.
Ekleme de yapayım. Bu hata korsanın da en kalitesizi olarak tabir edeceğim "Repack" sürümlerde oluyor daha çok... Yoksa orijinal oyunlarda bu hata aşırı nadirdir.

Artı -1 Eksi
Oyunu indirdiğiniz sırada herhangi bir AV açıksa kapatın. Karantinaya aldığı dosya varsa geri yükleyin.

Oyunun dosyalarının olduğu yerde dosya doğrulama aracı varsa aracı çalıştırın ve eksik dosyaları tekrar indirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı