Uygun fiyatlı rockshock, manitou vb. bir ön amortisör. Kaliteli tubless jant ve lastikli bir bisiklet bulamadım.
Acaba iyi bir kardo altında bunları kendim toplasam mantıklı olur mu?
İşim daha kısa mesafede 3km, fakat kiralık Scooter'a aylık 1.2K civarı para veriyorum.
Hesabını yaptığımız zaman çok çok daha ucuza geliyor ve 25km/h sınırım kalkmış oluyor.
İşim daha kısa mesafede 3km, fakat kiralık Scooter'a aylık 1.2K civarı para veriyorum.
Hesabını yaptığımız zaman çok çok daha ucuza geliyor ve 25km/h sınırım kalkmış oluyor.
Ortalama bir scooter 15-20k fiyatlarda. 138 kilo ağırlığım var, çoğu alt model yetersiz kalıyor. Hem kilo vermek hem de piyasası güvenilir olduğu için bisiklet bana daha mantıklı geliyor.
Eğer beni taşıyabilecek uygun fiyatlı model varsa paylaşın inceleyeyim.
Ortalama bir scooter 15-20k fiyatlarda. 138 kilo ağırlığım var, çoğu alt model yetersiz kalıyor. Hem kilo vermek hem de piyasası güvenilir olduğu için bisiklet bana daha mantıklı geliyor.
Eğer beni taşıyabilecek uygun fiyatlı model varsa paylaşın inceleyeyim.
En ucuz Onvo OV-012 Offroad 800 W Elektrikli Scooter fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Onvo OV-012 Offroad 800 W Elektrikli Scooter özelliklerini incele, 21.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!