İşe gidip gelmek için bisiklet toplamak mantıklı mı?

Pxn

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2021
Mesajlar
2.800
Makaleler
6
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Paylaşımlı Scooter
Uygun fiyatlı rockshock, manitou vb. bir ön amortisör. Kaliteli tubless jant ve lastikli bir bisiklet bulamadım.
Acaba iyi bir kardo altında bunları kendim toplasam mantıklı olur mu?

Tavsiyeleriniz nelerdir?
 
İşe gidip gelmek ise amaç, zaman ve para kaybı. Tabii mesafe de önemli ama 5, bilemedin 10 kilometreden fazla değildir diye düşünüyorum.

İşim daha kısa mesafede 3km, fakat kiralık Scooter'a aylık 1.2K civarı para veriyorum.
Hesabını yaptığımız zaman çok çok daha ucuza geliyor ve 25km/h sınırım kalkmış oluyor.
 
İşe gidip gelmek için düz, kilitlenebilir maşa, 29 jant ince lastik şehir bisikleti veya yol bisikleti en iyisi.

Hocam görsele ve konfora önem veriyorum. İnce lastikler çok çirkin görünüyor, düz maşalarda konforsuz.
 
O zaman biraz terleyeceksiniz ama 2. el herhangi bir bisiklet 3 km mesafede sıkıntı çıkarmaz. Ortalama 10 dkda hedefe ulaştırır.
 
Elektrikli scooter alsanız aşağı yukarı aynı paraya gelir. Spor olsun diye bir düşünceniz yoksa mantıklı.

Ortalama bir scooter 15-20k fiyatlarda. 138 kilo ağırlığım var, çoğu alt model yetersiz kalıyor. Hem kilo vermek hem de piyasası güvenilir olduğu için bisiklet bana daha mantıklı geliyor.

Eğer beni taşıyabilecek uygun fiyatlı model varsa paylaşın inceleyeyim.
 
Ortalama bir scooter 15-20k fiyatlarda. 138 kilo ağırlığım var, çoğu alt model yetersiz kalıyor. Hem kilo vermek hem de piyasası güvenilir olduğu için bisiklet bana daha mantıklı geliyor.

Eğer beni taşıyabilecek uygun fiyatlı model varsa paylaşın inceleyeyim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı