İşe gitmek için bisiklet tavsiyesi

Daha fazla  
İş yeriyle ev arası yoluşlu ve bozuk bir yol var biraz da uzun bir yol beni zorlamayacak bir bisiklet arıyorum Kron bisiklet düşündüm ya da Salcano lion. İnternetten almak mantıklı mı?
Bütçe en az 9 k falan.

@yusuf aras yılmaz.

Kron XC150 hidrolik disk bakabilirsin. 27.5 jant uygun olacaktır.

Hemen bakacağım başka tavsiyesi olan var mı?

2. olabilir.

Peki internetten almak mantıklı mı?

Kron XC150 hidrolik disk bakabilirsin. 27.5 jant uygun olacaktır.

Kanka o biraz pahalı sanki benim bütçe maksimum 9 k zorlasam 10 k

İş yeriyle ev arası yoluşlu ve bozuk bir yol var biraz da uzun bir yol beni zorlamayacak bir bisiklet arıyorum Kron bisiklet düşündüm ya da Salcano lion. İnternetten almak mantıklı mı?
Bütçe en az 9 k falan.
Salcano Lion Hi-Ten kadro kullanılmış. Çelik olduğundan çok ağır olacaktır. Ağır bisiklet olduğundan sizi zorlayacaktır. Yokuşlar ise bu bisikletler size ıstırap olur. Tavsiyem alüminyum kadro bir bisiklet almanız yönünde.

Salcano lion hi-ten kadro kullanılmış. Çelik olduğundan çok ağır olacaktır. Ağır bisiklet olduğundan sizi zorlayacaktır. Yokuşlar ise bu bisikletler size ıstırap olur. Tavsiyem alüminyum kadro bir bisiklet almanız yönünde.

Peki var mı bir tavsiyeniz Kron mesela nasıl.

Salcano lion hi-ten kadro kullanılmış. Çelik olduğundan çok ağır olacaktır. Ağır bisiklet olduğundan sizi zorlayacaktır. Yokuşlar ise bu bisikletler size ıstırap olur. Tavsiyem alüminyum kadro bir bisiklet almanız yönünde.

Alüminyum yüksek kiloyu kaldırabilir mi sağlam mıdır?

Kron Xc 75 - 27.5" Mtb - 17 buna ne dersin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı