İşe gitmek istememek

1 hafta git sonra bahane bulur çıkarsın.

Bilmiyorum hocam haftaya ararsa söyleyim bari çünkü çok sıkıldım bu konudan.

Hocam gidin başka yerde çırak olun. Tek berber o değil. Yerinizde olsam tıraş bile olmam ben ona. Böyle bir riyakarlık yok.
Babam zorluyor oraya gitmemi.

1 hafta git sonra bahane bulur çıkarsın.
Bahane yok ki hocam kaç haftadır sınavlarım var diyorum. Ama şuan gerçekten var.

Hocan hayatımda geçirdiğim en berbat aylardı diyebilirim. Kölelikten farkı yok.
Ben de senle aynı durumdaydım o zamanlar babam zorlardı ben de dayanamayıp haber vermeden ertesi gün işi bırakmıştım, buradaki fark babam evde değildi öylece sıyrılmıştım.

Hocam gidin başka yerde çırak olun. Tek berber o değil. Yerinizde olsam tıraş bile olmam ben ona. Böyle bir riyakarlık yok.
Çırak olmayacağım daha. Bu sondu artık restorantlarda çalışırım parası güzel. En azından böyle 14 saat çalışmam.

Çırak olmayacağım daha. Bu sondu artık restorantlarda çalışırım parası güzel. En azından böyle 14 saat çalışmam.
Vardır hocam. Bursluluk sınavı, okul denemesi falan.
Öyle desem bu adam sınav bitince gel der. Öyle bir kişiliği var.

Hocam 16'yı doldurmuşsanız, McDonalds'da bile çalışabilirsiniz.

Öyle desem bu adam sınav bitince gel der. Öyle bir kişiliği var.

Aileniz çıkmaya izin veriyorsa çıkın gidin. Hiç çalışmayadabilirsiniz.

Hocam 16'yı doldurmuşsanız, McDonalds'da bile çalışabilirsiniz.

Aileniz çıkmaya izin veriyorsa çıkın gidin. Hiç çalışmayadabilirsiniz.
Maalesef daha doldurmadım. Bu arada zaten babam da çıkmama razıydı. O da biliyor benim 13-14 saat çalıştığımı ve yorulduğumu anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…