Bu anime değil roman İnfinite Mana İn The Apocalypse bu çok deli bir karakter o kadar deli ki aklının alamayacağı şeyler yapıyor bu roman İngilizce eğer İngilizcen yoksa Chrome de otomatik çeviri var öyle okuyabilirsin için rahat olsun anlaşılır site olarak Novelpub önerebilirim bu arada bu başlarda isekai değil ama 400 600 bölüm arasi istediğin sonucu alacaksın ana karakter her türlü çılgın şeyi yapıyor dedim bu da bunların arasında bana inanmıyorsun Infinite Mana In The Apocalypse Fandom yazıp bakabilirsin onun ne kadar yüce olduğuna ama spoi yersin.Ana karakterin evrenin en güçlüsü olduğu veya olacağı bir anime istiyorum.
Benden sana tavsiye dene bunu bu romanın karakteri şimdiden çoğu anime karakterini geride bıraktı o çok hızlı gelişiyor kimse onun yükselişini durduramıyor ve kendisini her zaman İmparator Kral sanıyor habire tahtta oturarak savaşını sürdürüyor bu ilerleyen bölümlerde oluyor da tabii. Okursan diyeceğin tek kelime bu nasıl bir karakter çok fena çok deli muhtemelen finalde genel olarak en güçlü karakter olacak diyeceksin ki olabilir bu karakterin potansiyeli sonsuzun ötesine geçiyor. Seni üzecegim ama sonu açık bitecek böyle bir roman kavramlar sonu gelmeyen bir kıyamet tek bir kitapla bitmeyecek gibi duruyor çünkü kavramların bir sonu yok kıyamet desen Sonsuz zaten yazar da hafiften spoi verdi onun 2.bir romanı var aynı kozmoloji üzerinden bu bitmeden diğerine devam etmeyeceğini söyledi buradan da hafif den spoi verdi böyle bir roman bir kitaba sığdırılamaz diye diğer roman da ana karakter değişecek olsa rahat ol 2 si ayni anda güçlenecek sebebi şu anki romanda bu 2 ana karakter buluşuyor ve ikisi beraber güçleniyor tabiiki İnfinite Mana İn The Apocalypse romanından Noah Osmont bir ayrı ama bunun nedeni çünkü kendi romanı normal. Diğer romanda da Noah Eskert liderligi ele geçireceğini düşünüyorum uzun lafın kısası Noah Osmont ve Noah Eskert şimdiden anime karakterlerin içinden geçmeye başladı.Ana karakterin evrenin en güçlüsü olduğu veya olacağı bir anime istiyorum.
Tensei shitara Slime Datta Ken.Ana karakterin evrenin en güçlüsü olduğu veya olacağı bir anime istiyorum.
Tensei shitara Slime Datta Ken.
İzledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.