İsekai anime önerisi

Ana karakterin evrenin en güçlüsü olduğu veya olacağı bir anime istiyorum.
Bu anime değil roman İnfinite Mana İn The Apocalypse bu çok deli bir karakter o kadar deli ki aklının alamayacağı şeyler yapıyor bu roman İngilizce eğer İngilizcen yoksa Chrome de otomatik çeviri var öyle okuyabilirsin için rahat olsun anlaşılır site olarak Novelpub önerebilirim bu arada bu başlarda isekai değil ama 400 600 bölüm arasi istediğin sonucu alacaksın ana karakter her türlü çılgın şeyi yapıyor dedim bu da bunların arasında bana inanmıyorsun Infinite Mana In The Apocalypse Fandom yazıp bakabilirsin onun ne kadar yüce olduğuna ama spoi yersin.

Ana karakterin evrenin en güçlüsü olduğu veya olacağı bir anime istiyorum.
Benden sana tavsiye dene bunu bu romanın karakteri şimdiden çoğu anime karakterini geride bıraktı o çok hızlı gelişiyor kimse onun yükselişini durduramıyor ve kendisini her zaman İmparator Kral sanıyor habire tahtta oturarak savaşını sürdürüyor bu ilerleyen bölümlerde oluyor da tabii. Okursan diyeceğin tek kelime bu nasıl bir karakter çok fena çok deli muhtemelen finalde genel olarak en güçlü karakter olacak diyeceksin ki olabilir bu karakterin potansiyeli sonsuzun ötesine geçiyor. Seni üzecegim ama sonu açık bitecek böyle bir roman kavramlar sonu gelmeyen bir kıyamet tek bir kitapla bitmeyecek gibi duruyor çünkü kavramların bir sonu yok kıyamet desen Sonsuz zaten yazar da hafiften spoi verdi onun 2.bir romanı var aynı kozmoloji üzerinden bu bitmeden diğerine devam etmeyeceğini söyledi buradan da hafif den spoi verdi böyle bir roman bir kitaba sığdırılamaz diye diğer roman da ana karakter değişecek olsa rahat ol 2 si ayni anda güçlenecek sebebi şu anki romanda bu 2 ana karakter buluşuyor ve ikisi beraber güçleniyor tabiiki İnfinite Mana İn The Apocalypse romanından Noah Osmont bir ayrı ama bunun nedeni çünkü kendi romanı normal. Diğer romanda da Noah Eskert liderligi ele geçireceğini düşünüyorum uzun lafın kısası Noah Osmont ve Noah Eskert şimdiden anime karakterlerin içinden geçmeye başladı.

Son düzenleme:

Dostum Önerdiğim romanda ana karakter o kadar yüce ki romanda rimuru ya benzer İmparator Balçık var onun soyunu alıp Balçık olup yiyebiliyor ama o o kadar yüce ki bu soyu asla kullanmıyor bekle bir bölümden örnek göstereyim nasıl bir roman diye:

Bölüm 1750: Muhteşem! III

(Son paragraf)

"Her sözü, Noah çevresindeki parlayan ışıltılarla son buldu; yıldızlarla dolu, parlak kırmızı altın kan denizi parlayan kozmik ışıklarla coşarak daha da canlı hale geldi. Konuşmaları sırasında Kraliyet Kozmos sayısı 20 milyarı aştı ve hala artmaya devam ediyordu!"

Böyle bir roman işte öneririm. Okuyanı ve seveni çok zaten en çok okunan fantastik romanlardan birisi yukarıdaki önerdiğim roman.

Bölüm 622 ( Yıkım Çekirdeği)

[Bu Yıkım Çekirdeği, Nexus Galaksisi ile uyumlu olan bu Köken Embriyosu içinde maskelenecek Kökeninizin sınırsız kaotik boşluktan başarılı bir şekilde geçmesini ve bir gemi bulmak için o Galaksiye güvenli bir şekilde varmasını mümkün kılacak şey olacaktır.]

Pek çok şeyi mümkün kılan ana oyuncu tanıtıldı ve Noah ve hatta Novus Galaksisi bu noktada tam olarak ne olduğunu anlamasa da, Noah ciddi bir ifadeyle başını sallarken hedefleriyle ilerlemeye devam ettiler!

"Kökenimin Nexus Galaksisindeki bir gemiye çekileceğini söylüyorsun... Kendimi bir bebek falan olurken bulmazdım, değil mi?"

[Hayır, Origin'iniz birkaç yıl yaşamış ve Origin'inizi içerecek kadar geniş ve yeterince güçlü bir çekirdeğe sahip bir gemi gerektirecektir. Büyük olasılıkla yaşlı bir varlık veya zayıf bir çekirdeğe sahip olan hasta bir varlık veya hatta ciddi şekilde yaralanmış ve ölümle yüzleşmek üzere olan bir varlık olacaktır. Kökeniniz bu galakside mukaddes muadilini arayacaktır, çünkü Kader Yasasını tam olarak kavrayışınız onu Nexus Galaksisinde yükselişinizi başlatmak için en uygun gemiye girmenizi sağlayacak.]

Evet!

Her şey planlandığı gibi giderse, Noah, İkinci Özelliğini arayışına başlarken Kökeninin bir kısmının Nexus Galaksisine girmesini ve bu güçlü galaksinin bir gemisine göç etmesini başarıyla sağlayabilirdi!

[Bir gemiyi başarılı bir şekilde bulup uyandığınız an, aynı zamanda size ikinci Özelliğinizin de verileceği zaman olacaktır,)

İlk Özelliği Sonsuz mana, Reenkarne olduktan sonra 2. Özelliği Şu:

[Kahraman] :: Sen baş karaktersin. Böyle bir
unvanın hakkını verebilmek için gerçek bir
Kahraman yaratmaya değer yetenekler verilir.
Doruğa ulaşmış bir Özellik olduğu için, her
birinin kendi yetenekleri olan farklı aşamaları
vardır. Şu Anda Açık Olan Yetenek(ler): Eyes
of Truth, Fotoğrafik Hafıza, Unutulmaz Yüz,
Kör Şans. Kilitli Yetenekler: Olay Zırhı,
Seçilmiş Ekstralar, Deus Ex Machina, Seçilmis
Kişi, Kaydetme Noktasi, @#%#%@$.
Özelliğin aşamasını artırmak ve meyvelerini
tam olarak vermek için Nexus Galaksisinde
nerkezi ve belirleyici rolü oynamalısınız.

O Sonsuz sayıda yetenek kazanabilir. Ruhu ilerleyen zamanlarda sonsuza dönüşeceği için aboooo.

Okumanı öneririm çıldırmak istiyorum diyorsan bu roman senlik bu roman yabancı ülkelerde ve dili sadecee İngilizce olduğu için Türkiye de popüler değil.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı