Şikayetlere baktım çoğu kargolardan şikayetçi. Bulaşma bence.Okyanus almayın soruları gereksiz zor sınavda daha kolay sorular çıkıyor.
Şikayetlere baktım çoğu kargolardan şikayetçi. Bulaşma bence.Okyanus almayın soruları gereksiz zor sınavda daha kolay sorular çıkıyor.
Çıkmasın veya çıksın hocam, nitelikli lise özellikle 500 tampuan hedefi varsa hazırlanacak her şeye.Emin ol şimdiye kadar o kadar zor sorular sınav tarihinde çıkmadı.
Zaman kaybı olacak hocam bizim kaynaklardan aradığımız şey zor olması değil sınava en yakın soruları içermesi.Çıkmaısn veya çıksın hocam, nitelikli lise özellikle 500 tampuan hedefi varsa hazırlanacak herşeye.
Yeni basımlar her zaman iyidir. Öyle bir şey olmasaydı aynı kitaptan basarlar paraya para demezler satamadıklarından zarar etmezlerdi. Yeni nesil soru tipleri bu yıldaki sınava yakın hazırlanıyor.Peki 2021 olursa bana ne gibi zararları olur? Soru tipleri çok fazla değişir mi?
Zaman kaybı olacak hocam bizim kaynaklardan aradığımız şey zor olması değil sınava en yakın soruları içermesi.
Zaman kaybı olacak hocam bizim kaynaklardan aradığımız şey zor olması değil sınava en yakın soruları içermesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.