İşi kabul etmek mantıklı mı?

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Biraz toparlanıp yurt dışına gidip geldim ve oradaki tanıdığımız kapalıçarşıda dükkanı var ve gel burada 1 ay çalış dedi. İş basit aslında dükkanı aç kapa, vitrini düzelt müşteriyle ilgilen, arada bir toptancıdan mal seçip al ve kasayla ilgilen bunun karşılığında haftalık 4 bin verecek ve 1 ay çalışmayı düşünüyorum yani 16 bin alacağım en azından okul harçlığım çıkar diye. Sizce bu iş mantıklı mı? Yani asgari ücretin aldın da kalıyor ama buna ek olarak pahalı çantalardan satınca ekstra komisyon alacağım mesela Channel markadan 500 TL civarı.

Biraz toparlanıp yurt dışına gidip geldim ve oradaki tanıdığımız kapalıçarşıda dükkanı var ve gel burada 1 ay çalış dedi. İş basit aslında dükkanı aç kapa, vitrini düzelt müşteriyle ilgilen, arada bir toptancıdan mal seçip al ve kasayla ilgilen bunun karşılığında haftalık 4 bin verecek ve 1 ay çalışmayı düşünüyorum yani 16 bin alacağım en azından okul harçlığım çıkar diye. Sizce bu iş mantıklı mı? Yani asgari ücretin aldın da kalıyor ama buna ek olarak pahalı çantalardan satınca ekstra komisyon alacağım mesela Channel markadan 500 TL civarı.
Satış yapabileceğini düşünüyor ve kendine güveniyorsan, çat pat ingilizcende varsa kesinlikle mantıklı. Komisyonun maaşı geçecektir.

Biraz toparlanıp yurt dışına gidip geldim ve oradaki tanıdığımız kapalıçarşıda dükkanı var ve gel burada 1 ay çalış dedi. İş basit aslında dükkanı aç kapa, vitrini düzelt müşteriyle ilgilen, arada bir toptancıdan mal seçip al ve kasayla ilgilen bunun karşılığında haftalık 4 bin verecek ve 1 ay çalışmayı düşünüyorum yani 16 bin alacağım en azından okul harçlığım çıkar diye. Sizce bu iş mantıklı mı? Yani asgari ücretin aldın da kalıyor ama buna ek olarak pahalı çantalardan satınca ekstra komisyon alacağım mesela channel markadan 500 TL civarı.

Hocam bence komisyon olayı çok güzel hem kendinizide denersiniz ticaret alanında iyi ticaret yapan biriyseniz ticaretede atılabilirsiniz.

Hocam bence komisyon olayı çok güzel hem kendinizide denersiniz ticaret alanında iyi ticaret yapan biriyseniz ticaretede atılabilirsiniz.

Zaten özellikle ürün satışı yaptığım için bunu düşünüyordum hem kapalı çarşı gibi bir yerde deneyim olarak da gelişirim diye düşünüyorum yarın gidip konuşacağım bakalım ne diyecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı