SolidWorks'le devam etmek mı mantıklı yoksa yazılım mı?

xScpit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GİGABYTE H510M H
RTX 3050
İNTEL İ3 10105F
16 GB RAM
500 GB M2 SSD
2 TB HARD DİSK
WİNDOWS 10 PRO
SolidWorks'e başladım az da olsa basit kalıplar çizebiliyorum yazılım alanında web tasarım ve oyun programlama yapıyorum ikisinde de temek seviyedeyim sizce SolidWorks ile mi devam edeyim yoksa yazılımda mı hangisi daha çok kazandırır?

SolidWorks'ü lisede öğrettiler. Başarılıydım ancak bu yoldan gitmeyi tercih etmedim, şuan wordpress ağırlıklı işlerle webden güzel kazanç elde ediyorum. Tercihi siz ilgi alanınıza göre yapmalısınız bence. Zevk almadığınız işlerde çok başarılı olamazsınız.

SolidWorks'ü lisede öğrettiler. Başarılıydım ancak bu yoldan gitmeyi tercih etmedim, şu an WordPress ağırlıklı işlerle webden güzel kazanç elde ediyorum. Tercihi siz ilgi alanınıza göre yapmalısınız bence. Zevk almadığınız işlerde çok başarılı olamazsınız.

İş bulamama korkusu var yazılımda.

Tercih sizin, ikisini beraber götürme şansınız varsa bir müddet öyle devam edip çok iyi dediğiniz bir iş bulduğunuzda diğer işi terk edebilirsiniz.

Tercih sizin, ikisini beraber götürme şansınız varsa bir müddet öyle devam edip çok iyi dediğiniz bir iş bulduğunuzda diğer işi terk edebilirsiniz.

Solid'e başlatım başlayalı talep oldu işi öğrenince iş bulurum veya yanıma başlarsın vb. olarak aylık 40 50k maaşlı bir iş bulma ihtimali varmış Solid'in.

Solid'e başlatım başlayalı talep oldu işi öğrenince iş bulurum veya yanıma başlarsın vb. olarak aylık 40 50k maaşlı bir iş bulma ihtimali varmış Solid'in.
Solidden devam edip 40-50K maaşlı bir iş bulun. Orada çalışırken artık solid öğrenmene gerek olmadığı için arta kalan zamanlarında diğer meselekte kendini geliştirebilirsin. Hatta 2. işi freelance yaparak aynı anda iki iş ile bir müddet devam eder daha sonra bu seni yormaya başladığında son kararını verebilirsin.

Solid'den devam edip 40-50k maaşlı bir iş bulun. Orada çalışırken artık Solid öğrenmene gerek olmadığı için arta kalan zamanlarında diğer meselekte kendini geliştirebilirsin. Hatta 2. işi freelance yaparak aynı anda iki iş ile bir müddet devam eder daha sonra bu seni yormaya başladığında son kararını verebilirsin.

Solid'den devam edecek gibiyim inşallah pişman olmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı