Işık Muhafızları Vandal alınır mı?

nedensevilmedik

Decipat
Daha fazla  
Bende şu an Yağmacı Vandal var ve 1 battle pas var (geçen sezon BP'si), Işık Muhafızları Vandal çok hoşuma gidiyor, almalı mıyım?

Bende şu an Yağmacı Vandal var ve 1 battle pas var (geçen sezon BP'si), Işık Muhafızları Vandal çok hoşuma gidiyor, almalı mıyım?
Kullanırım diyorsan al. Yağmacı Vandal ile de iyi idare edersin, Champ23 Vandal alana kadar 1 sene onu kullanmıştım, hiç de sıkmamıştı. Geçen sezonun BP'sinin Vandalını bilmiyorum. Valorant'ı saldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Phantom'un yoksa Özel Harekât Phantom al gerçekten çok daha yararlı bende mor Vandal'lardan birini alacağım şu an para biriktiriyorum.

Kişisel zevklere bağlı bana göre en iyi skinlerden. O skinle oynayan yayıncılardan veya videolar izleyip sıkılıp sıkılmadığına bakabilirsin, bir anlık hevesle karar verme.

Phantom oynamıyorum ama yine de 2021 champ Phantom var ne Vandal önerirsiniz.

Asil Vandal! Asla sıkılmazsın istersen renklerini de değiştirebilirsin kesinlikle ışık muhafızları yerine Asil Vandal al. Ha sıkıldın mı? O zaman yağmacı'yı bir süre kullanırsın ondan sonra Asil Vandal'ı kullanırsın olur biter. Phantom gerçekten hiç oynamıyorsan kesinlikle Vandal al, ama gene de oynarım arada sırada dersen özel harekat işini fazlasıyla görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı