Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.409 Çözümler 2 13 Kasım 2020 #1 Konuda belirttiğim gibi monitör aldıktan sonra ölü piksel çıkmayıp sadece ışık sızması sorunu ile garantiye veren oldu mu? Olduysa ne tür cevap geldi?
Konuda belirttiğim gibi monitör aldıktan sonra ölü piksel çıkmayıp sadece ışık sızması sorunu ile garantiye veren oldu mu? Olduysa ne tür cevap geldi?
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #2 Garantiye girer , sorunu net belirtin , foto çekin. Benim Samsung cihazım 1 kere yenisi ile değişti 1 kere de panel değişti. Artı 0 Eksi
Garantiye girer , sorunu net belirtin , foto çekin. Benim Samsung cihazım 1 kere yenisi ile değişti 1 kere de panel değişti.
KS KS Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.409 Çözümler 2 13 Kasım 2020 #3 Mithrandir59 dedi: Garantiye girer, sorunu net belirtin, fotoğraf çekin. Benim Samsung cihazım 1 kere yenisi ile değişti 1 kere de panel değişti. Genişletmek için tıkla... Sizde de sadece ısık sızması vardı değil mi? Artı 0 Eksi
Mithrandir59 dedi: Garantiye girer, sorunu net belirtin, fotoğraf çekin. Benim Samsung cihazım 1 kere yenisi ile değişti 1 kere de panel değişti. Genişletmek için tıkla... Sizde de sadece ısık sızması vardı değil mi?
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #4 Bir sorunumda ışık sızması vardı diğerinde ölü piksel idi. Artı 0 Eksi
KS KS Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.409 Çözümler 2 13 Kasım 2020 #5 Mithrandir59 dedi: Bir sorunumda ışık sızması vardı diğerinde ölü piksel idi. Genişletmek için tıkla... Bende ölü piksel yok o yüzden boşuna gönder me rezil olursun diyorlar 15 20 gün gelmiyormuş verince daha önce hiç garantiye cihaz vermedim. Artı 0 Eksi
Mithrandir59 dedi: Bir sorunumda ışık sızması vardı diğerinde ölü piksel idi. Genişletmek için tıkla... Bende ölü piksel yok o yüzden boşuna gönder me rezil olursun diyorlar 15 20 gün gelmiyormuş verince daha önce hiç garantiye cihaz vermedim.
S smh.arkn Kilopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 121 13 Kasım 2020 #6 Mithrandir59 dedi: Garantiye girer , sorunu net belirtin , foto çekin. Benim Samsung cihazım 1 kere yenisi ile değişti 1 kere de panel değişti. Genişletmek için tıkla... Benim Samsung monitörümdede var ışık sızmaları, değişim yapalar mı? Artı 0 Eksi
Mithrandir59 dedi: Garantiye girer , sorunu net belirtin , foto çekin. Benim Samsung cihazım 1 kere yenisi ile değişti 1 kere de panel değişti. Genişletmek için tıkla... Benim Samsung monitörümdede var ışık sızmaları, değişim yapalar mı?
Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 13 Kasım 2020 #7 smh.arkn dedi: Benim Samsung monitörümdede var ışık sızmaları, değişim yapalar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer Samsung yetkili servisi cihazın değişimine onay verirse, aldığınız yere değişim belgesini yollayın sonrasında stoklarda aynı cihazdan varsa değişimi yaparlar. Artı 0 Eksi
smh.arkn dedi: Benim Samsung monitörümdede var ışık sızmaları, değişim yapalar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer Samsung yetkili servisi cihazın değişimine onay verirse, aldığınız yere değişim belgesini yollayın sonrasında stoklarda aynı cihazdan varsa değişimi yaparlar.