Işık sızması ve glowdan rahatsız olan biri için monitör önerisi

aslanakbey80

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni monitör alacağım ışık sızması ve glowdan rahatsız oluyorum bir önceki monitörümü bu sebeple iade ettim hangi monitörü almalıyım? Dizi film izliyorum arada FIFA CS:GO ve hikayeli oyunlar oynarım ama çok değil. Sizin bana önerebileceğiniz bir model var mı?

Merhaba. Yeni monitör alacağım ışık sızması ve glowdan rahatsız oluyorum bir önceki monitörümü bu sebeple iade ettim hangi monitörü almalıyım? Dizi film izliyorum arada FIFA CS:GO ve hikayeli oyunlar oynarım ama çok değil. Sizin bana önerebileceğiniz bir model var mı?
Oled monitörler işinizi görür ama fiyatları bir hayli yüksek.

Saydığınız şeyler IPS panelde kronik sorun. Kimisinde az var kimisinde çok, şansınıza ne gelirse.
Pek tavsiye edilmez lakin VA veya TN panele yönelebilirsiniz, paranız varsa OLED ve AMOLED ekranlarda bir tercih olabilir. Gerçi VA panel alsanız bu seferde Ghosting rahatsız edecek.

Bütçeniz yüksekse çözemeyeceğiniz sorun yok.
Saydığınız şeyler IPS panelde kronik sorun. Kimisinde az var kimisinde çok, şansınıza ne gelirse.
Pek tavsiye edilmez lakin VA veya TN panele yönelebilirsiniz, paranız varsa OLED ve AMOLED ekranlarda bir tercih olabilir. Gerçi VA panel alsanız bu seferde Ghosting rahatsız edecek.
Oled monitörler işinizi görür ama fiyatları bir hayli yüksek.
bütcem malesef oled ve amoled için yeterli değil öğrenciyim 3500 civarı harcayabilirim

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...magaza=GTI Bilişim&url_src=and-product-detail bu monitörü düşünüyorum sizce nasıl

Ghosting'ten rahatsız olmuyorsanız VA panel monitör alın o zaman. Bu bütçede ki IPS monitörler size normal gelmez.
her va da ghosting çıkacak diye bir şey var mı hocam ghostingsiz gelme ihtimali yok mudur

Bunda da aynı sorunu yaşarsın, VA panellerin dezavantajlarına göz yumabilirsen tercih et.
önerebileceğin bir model var mı https://www.amazon.com.tr/dp/B08X1L...e=380333&creativeASIN=B08X1L6GYT&linkCode=asn bu nasıl sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı