İsim Önerileriniz Var mı?

VulReiin

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,Ben Selim Forumda Yeniyim Pek Forumlarla Aram Yoktur Yanlış Yaptığım Şeyler Varsa Affedin Lütfen Soruma Dönecek Olursak

Yakında Sağlam Bir Pc Alacağım Ve Alıncada Youtube Kanalı Açmayı Planlıyorum Bir Sen Kalmıştın Dediğinizi Duyar Gibiyim Haklısnızda Birçok Genç Kardeşlerimiz Bu İşe Girdi Ve Artık Dayanılmaz Halde Fazla Ve Gereksiz Oldular Ama Bu Açacağım Kanal Öye Olmayacağına Size Temin Edebilirim.

Dostlarım Bu Kanal İçin İsime İhtiyacım Var Umarım Ciddiye Alır Yardım Edersiniz. Benim Aklımda İki İsim Vardı Birinin Telif Hakları Rockstar'a Aitmiş Diğeri İse İngilizce Türkçe Olsun İstiyorum (İngilizce Önerilerinizide Eksik Etmeyin)
Aklımdakiler
•Base5
•The Gamer

Dostlarım İki İsimde Çok Hoş Teşekkür Ederim Ben Biraz Düşündüm Ve İsim Gibi Olmasının Daha İyi Olacağını Düşünüyorum Gamerkolik Müthiş Gerçekten S.E.S De Bambaşka Ama Ne Bileyim Bunu Biraz Daha Açamaz mıyız?

Dostum İlgilenmen Büyük İncelik Çok Teşekkür Ediyorum Muhteşem Selim Aslında Güzel Ama Alternatif Fikirlerlerde Lazım Açıkcası Başka Öneri :)

Gamer Kolik Aklıma Yattı Kulağada Hoş Geliyor Ama Söyleddiğim Gibi Nickname Tarzına Bir Tık Daha Yakın Bakıyorum İngiliz Bir Youtuber Var Hazardous Diye Bunun Gibi Umarım Anlatabilmişimdir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı