İsim, soy isim, adres gibi verilerle ne yapabilirler?

• Konuyu başlatan EymNn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.028

EymNn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir siteden alışveriş yapmak istiyorum bazı insanlar güvenilir bazı insanlar güvenilmez diyor arada kaldım. Kartı kapatacağımız için kart yönünde bir sıkıntı yok ama e-posta, adres, telefon numarası, isim ve soy isim gibi şeylerle ne yapabilirler? Başım belaya girebilir mi?

Arkadaşlar bir siteden alışveriş yapmak istiyorum bazı insanlar güvenilir bazı insanlar güvenilmez diyor arada kaldım. Kartı kapatacağamız için kart yönünde bi sıkıntı yok ama E-posta, adres, telefon numarası, isim ve soyisim gibi şeylerle ne yapabilirler? Başım belaya girebilir mi?
Bu site için yeni bir Eposta açacağım o Eposta çalınırsa diğer Epostalarım çorap söküğü gibi gider mi?

Sitenin ne olduğunu söyleseniz daha net bir bilgi verebiliriz.

Arkadaşlar bir siteden alışveriş yapmak istiyorum bazı insanlar güvenilir bazı insanlar güvenilmez diyor arada kaldım. Kartı kapatacağımız için kart yönünde bir sıkıntı yok ama e-posta, adres, telefon numarası, isim ve soy isim gibi şeylerle ne yapabilirler? Başım belaya girebilir mi?

Bu site için yeni bir Eposta açacağım o Eposta çalınırsa diğer Epostalarım çorap söküğü gibi gider mi?
Hocam e-postanızı nasıl çalsınlar?

Bu site için yeni bir e-posta açacağım o e-posta çalınırsa diğer epostalarım çorap söküğü gibi gider mi?

Biraz fazla endişelisiniz sanırım, sitenin adını veya linkini atar mısınız?

Son düzenleme:

Konu açmak yerine tarayıcıda bir cümle aratmaya çalışsanız daha iyi olur gibi, iyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı