İsim@soy isim şeklinde mail adresi nasıl alınır?

Burak Mataraci

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam. Kendi soyadım uzantılı bir mail adresi almak istiyorum. Tamamen zevk için kullanacağım bu yüzden masrafı en düşükte tutmak istiyorum. Sosyalde ve internette ufak araştırmam sonucu hosting,domain tarzı şeyler satın almam gerektiğini öğrendim. Sosyalde incelediğim konuların üzerinden epey vakit geçtiği için verilen linkler bozulmuş,fiyatlar değişmiş ve anlayamadığım kısımlar var. Bu işi tahmini ne kadara halledebilirim?

Ben zamanında çoğu sitenin 50-60TL fiyat verdiği kendime ait domainimi 6TL'ye ufak bir siteden alıp öyle tanıtmıştım GoDaddy'e.
Şu anda fiyatlar bayağı artmış olsa gerek, ben aldığımda yıl 2018 falandı.

Soyadınızı domain olarak satın almanız gerekiyor. Sonrasında onu bir posta sunucusuna bağlayacaksınız.

Okuduğum kadarıyla onları anladım zaten hocam ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Ben zamanında çoğu sitenin 50-60TL fiyat verdiği kendime ait domainimi 6TL'ye ufak bir siteden alıp öyle tanıtmıştım GoDaddy'e.
Şu anda fiyatlar bayağı artmış olsa gerek, ben aldığımda yıl 2018 falandı.

Benim de incelediğim konular aşağı yukarı o tarihlerde olduğu için pek bir işime yaramadı o nedenle bu konuyu açtım hocam.

Namecheap vb. sağlayıcılardan domain sorgulayıp güncel fiyata bakman gerek. Tahmini fiyata gerek yok, fiyat alman çok kolay. Alastyr, Natro gibi Türkiye kaynaklı firmalarda mevcut.

Namecheap vb. sağlayıcılardan domain sorgulayıp güncel fiyata bakman gerek. Tahmini fiyata gerek yok, fiyat alman çok kolay. Alastyr, Natro gibi Türkiye kaynaklı firmalarda mevcut.

Natro ve yukarıdaki arkadaşın dediği Google domainsden fiyat aldım. Yıllık 300-400 lira gibi bir meblağ tutuyor her şey dahil. Az para değil vazgeçmeyi düşünüyorum. Yine de herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı