İsimsiz dosyalar nasıl silinir?

370063

Hectopat
Makaleler
1
Evet, masaüstümde silinmeyen iki tane boş dosya var, hata olduğunu düşünüyorum, bir türlü silinmiyorlar. Sil dedikten sonra masaüstünü yenilememe rağmen hala ortaya çıkıyorlar. Daha dün en yeni güncelleştirmeyi kurmuştum, Windows 10 20H2 güncelleştirmesi. Ek olarak resim de koydum, yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Yeniden başlatmama rağmen hala ortaya çıkıyorlar.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Ya da winrrar kurup desktopa gelin WinRAR onu gördüğünde silersiniz ya da onu RAR yaparken silersininiz ya da unlocker ile de olabilir.

Cclenear gibi bir program ile bilgisayarı tarayın bilgisayara reset atın daha bilgisayar açılır açılmaz anında kendine gelmeden dosyaları silmeyi deneyin (çöp kutusunuda boşaltın) yalnız çok hızlı olun buna benzer sorunlarda bu tür yöntemler bende işe yarıyordu :-D olmazsa bir de dosyaya basarak F2 tuşuna basın isim vermeyi deneyin ve yine silmeyi deneyin benden bu kadar :/

Arkadaşlar şu anda sadece bir adet dosyayı başarılı bir şekilde silebildim, oda kayıt defterini düzenleyerek. Şu anda son bir tane kaldı onu da silmeye çalışıyorum fakat hangi kayıt defteri dosyasını sileceğimi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı