Merhaba, isimsiz IBAN diye bir şey mevcut mu? Yani para yollarken direkt isim istemeden sadece IBAN ile yollanabilen kartlar var mı? Varsa kartların ismi nedir? Cevaplarsanız sevinirim.
Ne yapacaksın kanka isimsiz IBAN'ı
Kolay adres tanımla. Eğer kolay adres tanımlarsan isim soy isim gerekmiyor.
Ben telefon numarasına kolay adres tanımladım, ismin ilk iki harfi ve soyismin ilk iki harfi gözüküyor sadece.
Eki Görüntüle 1939966
Hiç oylesıne
Anlamadım kanka mesela benim herhangi bir kartıma adres tanımlayarak isimsiz IBAN yapabiliyor muyum?
Evet aynen öyle. Eğer mobil bankacılıktan yapmayı bilmiyorsan müşteri temsilcisinden yardım alabilirsin.
Kolay adres tanımla. Eğer kolay adres tanımlarsan isim soy isim gerekmiyor.
Ben telefon numarasına kolay adres tanımladım, ismin ilk iki harfi ve soyismin ilk iki harfi gözüküyor sadece.
Eki Görüntüle 1939966
İsim, herhangi bilgi vs. gözükür mü peki? Son ödemelerle cart curt yine de teşekkürler.
Kolay Adresleme | Bankalararası Kart Merkezi
Bankalararası Kart Merkezi (BKM), nakit kullanımı gerekmeksizin her türlü ödemeyi veya para transferini sağlayan sistemleri, platformları ve altyapıları oluşturur, işletir ve geliştirir.bkm.com.tr
İsim, herhangi bilgi vs. gözükür mü peki? Son ödemelerle cart curt yine de teşekkürler.
Hayır gözükmez.
Konudan alakasız Vakıfbank'ı nasıl öyle yaptın hocam.Kolay adres tanımla. Eğer kolay adres tanımlarsan isim soy isim gerekmiyor.
Eki Görüntüle 1939966
Konudan alakasız VakıfBank'ı nasıl öyle yaptın hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.