Çözüldü Papara’da IBAN var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hsncagan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Papara Black Card kullanıyorum sözleşmeli. Bu kart için bir IBAN numarası var mı? Eğer varsa nereden bulabilir veya alabilirim? Bir arkadaşım var demişti. Eğer biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Arkadaşlar Papara Black Card kullanıyorum sözleşmeli. Bu kart için bir IBAN numarası var mı? Eğer varsa nereden bulabilir veya alabilirim? Bir arkadaşım var demişti. Eğer biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

Papara hesaplarında IBAN var mı?​

Papara hesaplarında sana özel oluşturulmuş bir IBAN şu an için bulunmuyor.

Papara hesaplarında IBAN var mı?​

Papara hesaplarında sana özel oluşturulmuş bir IBAN şu an için bulunmuyor.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Senin hesabına ayrı bir IBAN yok ama Papara'nın IBAN'ına açıklamasına senin Papara numaranı yazarak gönderirse bir kaç gün içinde aktarılıyor diye biliyorum. Papara'ya mail atarsanız daha iyi bilgilendireceklerdir muhtemelen.

"Çek" butonuna bastığında iban çıkıcaktır ama sanırsam sadece kendi adından gönderim yapabiliyorsun. Bi ara başkaları da atabiliyordu bir iban vermişti bana ama şu an hatırlamıyorum bak.

Evet var ancak her bankanın kendine göre IBAN'ı var. Papara'ya gir sağda yeşil olarak yatır yazar ona yıkla en başta havale EFT yatır yazar ona tıkla bankanı seç o bankanın IBAN'ını arkadaşına gönder daha sonra orada Papara numarasıda yazar onu da arkdaşasına gönder bunu IBAN'ı girdikten sonra açıklamaya yazsın parayı göndersin biraz zahmetli.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı