Çözüldü İsimsiz işlem virüs olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
asdsad.png

İnternetten indirdiğim bazı uygulamalar bilgisayarıma saçma sapan şeyler yükledi. Google Chrome'u kullanamayacak duruma geldim. Kendi kendine sekmeler açılıyor, sekmelerimi kapatıyor, bilgisayarı yeniden başlatmamı engelliyor vb. sorunlar veriyor.
Virüs programı sayesinde Google Chrome'u kurtardım ama bilgisayarın CPU'su fazlaca yoğun durumda. Bundan dolayı oyunlarda çok ciddi FPS düşüşü yaşıyorum. Bu virüs mü yoksa her bilgisayarda olan bir şey mi? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar çözümü formatta buldum. Ne yaptıysam ne ile tarattıysam önüne geçemedim. Format attım sorunu kökten çözdüm yardımınız için teşekkürler.
Sağ tıklayıp "Ayrıntılara git"e tıklayın. Tekrar görsel ekleyin.

Arkadaşlar çözümü formatta buldum. Ne yaptıysam ne ile tarattıysam önüne geçemedim. Format attım sorunu kökten çözdüm yardımınız için teşekkürler.

Çözüm
Pire için yorganları yakmaya devam. Her zaman için son çare formattır. Raporları paylaşsaydınız oldukça basit çözümü vardı.
Haklısınız ama çözümü biraz hızlı bulmama gerekiyordu , el mahkum yapacak başka bişey kalmadı. Yorgan yakmanın bedelini şuan çok ağır ödüyorum zaten :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı