İsimsiz uygulama bilgisayarın kapanmasını engelliyor

SemperFidelis

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2019
Mesajlar
297
Çözümler
1
Yer
Adana
Arkadaşlar ne zaman bilgisayarı kapatmak istesem fotoğrafta belirdiği gibi adı ve logosu olmayan bir uygulama çıkıyor. Bilgisayarın kapanmasının uzun sürmesine neden oluyor. Malwarebytes ve Kaspersky ile tarattım virüs çıkmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
 

Dosya Ekleri

  • 9B07D045-6D8B-4336-BAC3-60D7FF044F05.jpeg
    9B07D045-6D8B-4336-BAC3-60D7FF044F05.jpeg
    284,4 KB · Görüntüleme: 329
Galiba ekran kartı sürücüsüyle alakalı. Ben yeni formatladım ekran kartı sürücüsünü yükledim yeniden başlattım sizin attığınız resimdeki gibi logosuz adsız bir program çıkıyordu.
 
Açma kapama tuşuna basılı tut kapanana kadar, gene aynısı olursa görev yöneticisinde var mı diye bak, yoksa bence format at. Nasıl format atacağına YT'den bak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı