Isınan dizüstü bilgisayara ne yapılır?

Bilgisayarda termal ped yok. Büyük ihtimal GPU'nun bellek yongaları arka tarafta, oraya ulaşmak için anakartı sökmek gerekli. Açana kadar bu soruyu cevaplayamayacağım.
Kasanın altı açık halde soğutucu ile kullanmayı deneyin hocam belki çözümü olur.

Kamu Spotu: Asla 25TL'lik dandik macunlar kullanmayın aksi halde bilgisayardan çok soba kullanırsınız.

MX-4 Laptoplarda Pump Out'a neden olabiliyor ama.

Maxtor CTG9E de sürebilir onda pumpout gibi sorunlar yok bizzat ben kullanıyorum gayet iyi.

Soğutucu al veyahut laptopu hava alabilecek şekilde yükselt.

@Cruslan hocam undervolt değerini siz öyle bıraktıysanız biraz daha undervolt yapabilirsiniz internette -145'e kadar düşürenler var işe yarar belki.

Kamu Spotu: Asla 25TL'lik dandik macunlar kullanmayın aksi halde bilgisayardan çok soba kullanırsınız.
Eski macun taşlaşmıştı. 5 liralık sürsem bile bence fayda etmeliydi. Ha 20 derece olmazdı da 5 derece falan fark ederdi.
Maxtor CTG9E de sürebilir onda pumpout gibi sorunlar yok bizzat ben kullanıyorum gayet iyi.
100 liralık macunun 13.5 W/m-k ısı dağıttığına pek inanmıyorum.

@Cruslan hocam undervolt değerini siz öyle bıraktıysanız biraz daha undervolt yapabilirsiniz internette -145'e kadar düşürenler var işe yarar belki.
60'da bilgisayar çöküyor. 2.7 GHz yani turbo boostta. 2.4 GHz yani turbo boost kapalıyken daha da düşürülebilir belki.

60'da bilgisayar çöküyor. 2.7 GHz yani Turbo Boost'ta. 2.4 GHz yani Turbo Boost kapalıyken daha da düşürülebilir belki.

Hangi değerleri değiştiriyorsunuz belki onunla alakalı olabilir SS atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…