Geçen sene bu problem ortaya çıkana kadar hiç OC yapmamıştım. Daha sonra problemi çözmek için ASUS GPU Tweak II'yi bayağı bir kurcaladım o sıralar yaptım. Şimdi güç ayarlarına bir bakacağım.
Güç ayarlarını internetten de kontrol ederek biraz kurcaladım. Şimdi bilgisayarı yeniden başlatıp yeniden deneyeceğim.
Düzenleme: İşe yaramadı. Yine kapandı.
Hala problemim çözüme kavuşmuş değil. Fanlardan birini öne aldım bir kez daha termal macun değiştirdim ancak olmuyor. Lütfen yardım edin ne yapmam gerek? İyi sosyaller diliyorum.
Düzenleme: Yeni bir fan alıp onu da ekledim. Şu an bütün fan yuvaları dolu ve şöyle: Arkada 1 ve yukarıda 2 fan havayı dışarıya tahliye ederken, önde 2 fan içeriye hava alıyor. Termal macunumu yeniledim ve yeniden temizlik yaptım. Termal macun olarak Cooler Master HTK-002 kullandım. Ama sorunum hala devam ediyor.
@bitwise hocam HWiNFO resimlerini eklemiştim konuya. Bakabildiniz mi?
1 yıl sonra düzenleme: Yaz geldi problem tekrar başladı. Kışın bir sıkıntım yoktu havalar ısınınca tekrar başladı. Yeni fikirler var mı?
Bu problem iyice sinir etmeye başladı. Kasanın önünde son seviyede vantilatör çalıştırıyorum. Oyun dahi oynamıyorum, video izlerken kapanıveriyor. Ortam serinken problem yok fakat sıcaklıklara baktığımda gayet normal görünüyor. N'olursunuz yardım edin.
Eki Görüntüle 657928
Sıcaklıklar bu şekilde kapanmadan önce.
Düzenleme 3 Nisan 2021:
Havalar ısındı sıkıntı yine başladı 2-3 senedir aynı problemi yaşıyorum yok mu bir yardım edecek?