Uzay dokusunu büküp A noktasından B noktasına taşımak değil miydi? Duymayalı ışınlanma ne kadar değişmiş.Işınlanma dediğin şey senin vücudunun her parçasını kopyalayıp, yok edip o kopyayı hedef pozisyona gönderip orada tekrardan yapmak olabilir. Bu yöntemi sen, ben göremeyiz muhtemelen.
Bir çok yöntem var. Bükebilirsen uzayı bük, bu daha mantıklı geldi bana sadeceUzay dokusunu büküp A noktasından B noktasına taşımak değil miydi? Duymayalı ışınlanma ne kadar değişmiş.![]()
Bilemedim; parçala, taşı, birleştir... Bir de beyninin karnında çıkmamasını falan sağlayacaksın, uzun ve zahmetli iş. Uzayı bükmek çok daha kolay olur bence.Bir çok yöntem var. Bükebilirsen uzayı bük, bu daha mantıklı geldi bana sadece![]()
İkisi de birbirinden zor bee. Bakalım nasıl çözecekler bu işi.Bilemedim; parçala, taşı, birleştir... Bir de beyninin karnında çıkmamasını falan sağlayacaksın, uzun ve zahmetli iş. Uzayı bükmek çok daha kolay olur bence.![]()
Fenim çok kötüdür ama eğer telefondan telefona konuşabiliyorsak neden olmasın1Önümüzdeki yüzyıllarda veya yakın gelecekte bir yerden başka bir yere ışınlanma gerçekleşebilir mi? Gerçek olma ihtimali var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.