Işınlanma gerçek olabilir mi?

Üzerimize gelen ışınları kırmak nasıl geliyor kulağa?
Gerçeği bu sadece görünmeyi engeller.

Son düzenleme:
Işınlanma dediğin şey senin vücudunun her parçasını kopyalayıp, yok edip o kopyayı hedef pozisyona gönderip orada tekrardan yapmak olabilir. Bu yöntemi sen, ben göremeyiz muhtemelen.
Uzay dokusunu büküp A noktasından B noktasına taşımak değil miydi? Duymayalı ışınlanma ne kadar değişmiş. :D

Uzay dokusunu büküp A noktasından B noktasına taşımak değil miydi? Duymayalı ışınlanma ne kadar değişmiş. :D
Bir çok yöntem var. Bükebilirsen uzayı bük, bu daha mantıklı geldi bana sadece 🙂

Bir çok yöntem var. Bükebilirsen uzayı bük, bu daha mantıklı geldi bana sadece 🙂
Bilemedim; parçala, taşı, birleştir... Bir de beyninin karnında çıkmamasını falan sağlayacaksın, uzun ve zahmetli iş. Uzayı bükmek çok daha kolay olur bence. 🙃

Bilemedim; parçala, taşı, birleştir... Bir de beyninin karnında çıkmamasını falan sağlayacaksın, uzun ve zahmetli iş. Uzayı bükmek çok daha kolay olur bence. 🙃
İkisi de birbirinden zor bee. Bakalım nasıl çözecekler bu işi.

Bence Bilim ve Teknoloji'de imkansız diye bir şey yok. Er yada geç ışınlanma bulunabilir yani şimdiye kadar hep imkansız dediğimiz şeyler Bilim ve Teknoloji sayesinde gerçekleştirilebiliyor. Mesela bundan 50 sene önce Akıllı Telefonlar için de belki imkansız deniliyordu.

İmkansız diye bir şey yoktur ama nasıl olacak bu sistem? Doğa üstü bir güç olması lazım bunun olması için. Bana bu imkansız geliyor açıkçası. Keza zaman yolculuğu da. Yani sen bir insansın, ordan oraya nasıl ışınlanacaksın, böyle bir teknoloji olamaz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı