Isınma problemi olmayan notebook önerisi

Bütçe
60.000

Ahmetikaya

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba.

Çoğunluk işin için bilgisayar kullanıyorum. Office programları.
Nadiren de Age of Empires ve FM oynuyorum.
Yakın zamanda ASUS ROG Flow aldım. 4 GB ekran kartı vardı ancak oyun oynarken aşırı ısınıyor ve kapatmak zorunda kalıyordum.
Geçen hafta Lenovo Yoga 6 aldım. 512 SSD 16 GB RAM. Ekran kartı paylaşımlı olması lazım, ekran kartı fanı yüzünden ısınıyor dediler ama bu da daha BIOS ekranında kurulum yapmaya başlarken ısındı ve iade ettim.

Web'de satılan Lenovo Thinkpad ve HP'lerin tamamı lokal satıcılar tarafından revize edilmiş oynanmış bilgisyarlar. Doğru düzgün global bir model bulmak imkansız gibi.

14 inç.
Isınma problemi olmayan bir seri arıyorum. Belli seviyede ısınma olacaktır biliyorum ama aşırı ısınmayan bir seri ve marka arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba.

Çoğunluk işin için bilgisayar kullanıyorum. Office programları.
Nadiren de Age of Empires ve FM oynuyorum.
Yakın zamanda ASUS ROG Flow aldım. 4 GB ekran kartı vardı ancak oyun oynarken aşırı ısınıyor ve kapatmak zorunda kalıyordum.
Geçen hafta Lenovo Yoga 6 aldım. 512 SSD 16 GB RAM. Ekran kartı paylaşımlı olması lazım, ekran kartı fanı yüzünden ısınıyor dediler ama bu da daha BIOS ekranında kurulum yapmaya başlarken ısındı ve iade ettim.

Web'de satılan Lenovo Thinkpad ve HP'lerin tamamı lokal satıcılar tarafından revize edilmiş oynanmış bilgisyarlar. Doğru düzgün global bir model bulmak imkansız gibi.

14 inç.
Isınma problemi olmayan bir seri arıyorum. Belli seviyede ısınma olacaktır biliyorum ama aşırı ısınmayan bir seri ve marka arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Hocam ilk önce bütçenizi belirtir misiniz? 60 bin TL'ymiş, pardon.

30-40 aralığında Dell latitute veya Thinkpad'ler var onları makul buluyorum ama emin olamıyorım hiçbir bilgi yok ürünler hakkında

Hocam 14 inç'lerde her zaman ısınma sorunu olur, kasa küçük olduğu için hava sirkülasyonu az olacağı için ve termal soğutma sistemi de daha küçük tasarlanır bu da yüksek sıcaklıklara neden olur.. Ben size 15.6 inç veya 16 inç bir laptop önerebilirim eğer isterseniz.

O oyunlarda ekstrem sıcaklıkta çalışacağını düşünmüyorum. Ofis içinse fazla donanımlı. Yazılım, video edit, 3 D-b için çok iyi seçim olur. Düşünmeye değer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boyutu, ağırlığı ve özellikle paneli büyük avantaj. Oyun için ilk tercih olmaz. Yine de batarya performansı ve panel-yeni nesil işelmci ile avantajlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@745396 Hocamın attığı markalara bakabilirsiniz. Alternatif olarak bu cihazları incelemenizi öneriyorum.

@745396 Hocamın attığı markalara bakabilirsiniz. Alternatif olarak bu cihazları incelemenizi öneriyorum.

Huawei nasıl acaba? Kullandınız mı hiç? Isınma yapıyor mudur?

Huawei nasıl acaba? Kullandınız mı hiç? Isınma yapıyor mudur?
Asus’tan artık illallah geldi. Herhangi bir modelinden memnun kalan yoktur gibi geliyor bana artık

ASUS'tan artık illallah geldi. Herhangi bir modelinden memnun kalan yoktur gibi geliyor bana artık.

ASUS ile ilgili çok fazla mı sorun yaşadınız? Markadan önce ürün serilerine bakmak lazım. Her seride alıp memnun olan çok kişi biliyorum. Ülkemizde sevilmeyen TUF serisi bile oldukça popüler. Sorun yaşayan kişinin maksimum şikayeti de hoparlör kalitesini beğenmiyor, değişken sıcaklıklar, bazen panel hataları. 2 yıl içinde TUF a 15-17 serisinde ROG G16-17 STRIX serisinde çok nadir anakart sorunu gördüm.

ASUS ile ilgili çok fazla mı sorun yaşadınız? Markadan önce ürün serilerine bakmak lazım. Her seride alıp memnun olan çok kişi biliyorum. Ülkemizde sevilmeyen TUF serisi bile oldukça popüler. Sorun yaşayan kişinin maksimum şikayeti de hoparlör kalitesini beğenmiyor, değişken sıcaklıklar, bazen panel hataları. 2 yıl içinde TUF a 15-17 serisinde ROG G16-17 STRIX serisinde çok nadir anakart sorunu gördüm.
Anladım. Teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı