Isınma sorunlu Excalibur G770 garantiye gönderilir mi?

şefaattin

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Excalibur G770 kullanıyorum. Zaten biliyorsunuz ısnma sorununu. Ben laptopumu teknik servise göndermeli miyim? Bilgisayar tamircisine gösterdik ve içini açmadılar cihaz 1 aylık olduğu için direk garantiye götürmemizi istediler. Ama gönderirsem de bir problem yok deyip geri gönderirler mi? Çünkü çoğu kişide aynısı olmuş. Göndermeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş, geçen sene aldım Excalibur G870, herkes şikayetçi artık önünden geçmek istemiyorum Casper markanın ya.
Ben anlayamıyorum. Ben de Excalibur G770 kullanıyorum. Öyle aşırı fazla bir ısınma yok bence. Düzenli bakımları yapıldığı sürece ve AAA oyunlarda turbo fan açıldığı sürece çok da ısınmıyor. Şuan yaz diye işlemci 85-90 arası, ekran kartı da 75-85 arası dolanıyor. Zaten Excalibur, diğer markalara göre daha ucuz bir marka. Hem daha az para veriyorlar hem de aşırı iyi bir soğutma performansı bekliyorlar. Ben gerçekten anlayamıyorum. Arkadaşımda yeni kasa Acer Nitro 5 var, onun işlemcisi benimkinden daha fazla ısınıyor düzenli bakımlarını yapmasına rağmen. Gerçekten değişik.

Ben anlayamıyorum. Ben de Excalibur G770 kullanıyorum. Öyle aşırı fazla bir ısınma yok bence. Düzenli bakımları yapıldığı sürece ve AAA oyunlarda turbo fan açıldığı sürece çok da ısınmıyor. Şuan yaz diye işlemci 85-90 arası, ekran kartı da 75-85 arası dolanıyor. Zaten Excalibur, diğer markalara göre daha ucuz bir marka. Hem daha az para veriyorlar hem de aşırı iyi bir soğutma performansı bekliyorlar. Ben gerçekten anlayamıyorum. Arkadaşımda yeni kasa Acer Nitro 5 var, onun işlemcisi benimkinden daha fazla ısınıyor düzenli bakımlarını yapmasına rağmen. Gerçekten değişik.
Cihazım 1 aylık bir cihaz. Bu sürede böyle ısınması hiç de normal gelmiyor. Seninkinin sıcaklık değerleri iyiymiş ama.

Daha fazla bilgi verebilir misin?
İşlemci, ekran kartı?
İşlemci ve ekran kartı sıcaklık değerleri?
İ7 12650h
Rtx 3050
Ram 16
Dün soğutucu aldım ve sıcaklık değerleri 85-93 arasında soğutucu kullanmadan ise 101 leri görüyorum

Seninki ne kadar ısınıyor? Söylemiyorsun ki bize.
Kusura bakmayın. Soğutucu ile beraber cs 2 de 85-93 arası soğutucu kullannadın rahatlıkla 101 dereceleri görüyorum

İ7 12650h
Rtx 3050
Ram 16
Dün soğutucu aldım ve sıcaklık değerleri 85-93 arasında soğutucu kullanmadan ise 101 leri görüyorum

Kusura bakmayın. Soğutucu ile beraber cs 2 de 85-93 arası soğutucu kullannadın rahatlıkla 101 dereceleri görüyorum
Ekran kartı ise 85-90 larda takılıyor

Arkadaş, geçen sene aldım Excalibur G870, herkes şikayetçi artık önünden geçmek istemiyorum Casper markanın ya.
Al benden de o kadar.

İ7 12650h
Rtx 3050
Ram 16

Al benden de o kadar.
Şunu belirtetim cihaz 1 aylık

İ7 12650h
Rtx 3050
Ram 16

Al benden de o kadar.

Şunu belirtetim cihaz 1 aylık
Bu sıcaklıklar normal değil 1 aylık cihazda. Ayrıca soğutucular da öyle işe yaramıyor pek. Bence bir yanlışlık var verdiğiniz değerlerde. Eğer sıcaklıklar gerçekten böyleyse garantiye yollayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı