Isınma sorunlu GTX 1060 6 GB ile ne yapılır?

yasiraltin

Picopat
Daha fazla  
Aktif olarak RX 570 4 GB kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok fazladan elime GTX 1060 6 GB geldi fakat derece sorunu var. FurMark testinde 87 dereceye kadar gördü. Bunu satmak istiyorum Sahibinden'de 3500TL civarına satılıyor o modeli, ekran kartının içi hiç açılmamış büyük ihtimal termal macunu bitmiştir elimde termal macun ve onu açacak tornavida bile yok uğraşmak da istemiyorum bu durumda ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani onları aldım ve yaptım diyelim yaptığıma deyecek mi 3500 gibi satılacağını çok sanmıyorum.

3500 degilde pazarlıkla alan adam 3000 gibi bir şey der istersen direk oyle sat alıcı yapsın bakımlarını ama satarken belirt soyle bir imkan sun bakımını yaparım ama fiyat artar de aldığın malzemelere göre de ne kadar arttıracagını dusunursun.

1746972416204.png
bu modelden ve 4000tlye bile satışı var

Yani onları aldım ve yaptım diyelim yaptığıma deyecek mi 3500 gibi satılacağını çok sanmıyorum.

3.5 edeceğini bende sanmıyorum ona yakın olan RX 580 2 bin hatta daha ucuzlara rahatlıkla bulunabiliniyor ama kartın değerini her türlü artırır üstüne yedek macun ve pedleriniz olur ileride alacağınız veya şu anki ekran kartınızda da kullanırsınız bunları. İsterseniz 1060'ı kullanıp RX 570'i satabilirsiniz size kalmış.

Eki Görüntüle 2488889bu modelden ve 4000TL'ye bile satışı var.

3 bine de satan var ama 1 aydır satılmamış, mesaj dahi gelmemiş hocam.

3500 degilde pazarlıkla alan adam 3000 gibi bir şey der istersen direk oyle sat alıcı yapsın bakımlarını ama satarken belirt soyle bir imkan sun bakımını yaparım ama fiyat artar de aldığın malzemelere göre de ne kadar arttıracagını dusunursun.
alıcağım ortalama termal macun ve tornavida seti 500tl fln tutar dereceler iyi duruma gelirse 3750 derim 3500 satarım diye düşünüyorum şuan olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı