Isınmadan dolayı drop girer mi?

McQuennn95

Hectopat
Arkadaşlar bu ara GTA 4'e başladım, biraz oynayınca çok ısınıyor drop giriyor. Sizce fan alsam düzelir mi? Ayrıca 3 yıldır da fanı veya macunu yenilemedim.

Dostum ben bu 4 GB RAM'le geçen sene 50 üstü FPS ile GTA 5 oynadım ve 2008 de çıkan bir oyun için nasıl az oluyor 4 GB RAM.
GTA 5'in geçen seneki FPS değerlerine bakacak olursak çok daha fazla FPS değeri sunuyordu, fakat artık güncellemelerle birlikte yavaş yavaş düşmeye başladı. 4 GB RAM konusuna gelecek olursak, Windows'a da sürekli yeni güncellemeler gelerek daha fazla RAM kullanmaya başladı. Artık yetersiz kalıyor.

Chrome bile 1 GB'dan aşağı RAM kullanmıyor. Tabii RAM'iniz 4 GB ise 400/500 MB civarında kullanacaktır. Windows kendi çapında optimize etmeye çalışıyor.

GTA 5'in geçen seneki FPS değerlerine bakacak olursak çok daha fazla FPS değeri sunuyordu, fakat artık güncellemelerle birlikte yavaş yavaş düşmeye başladı. 4 GB RAM konusuna gelecek olursak, Windows'a da sürekli yeni güncellemeler gelerek daha fazla RAM kullanmaya başladı. Artık yetersiz kalıyor.

Chrome bile 1 GB'dan aşağı RAM kullanmıyor. Tabii RAM'iniz 4 GB ise 400/500 MB civarında kullanacaktır. Windows kendi çapında optimize etmeye çalışıyor.

Peki dostum bir 4 daha takmak istesem bana ne kadar mâl olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı