Isınmadan dolayı drop girer mi?

McQuennn95

Hectopat
Arkadaşlar bu ara GTA 4'e başladım, biraz oynayınca çok ısınıyor drop giriyor. Sizce fan alsam düzelir mi? Ayrıca 3 yıldır da fanı veya macunu yenilemedim.

4 GB RAM tarihe geçti maalesef artık, adamakıllı oyun oynamak istiyorsanız en az 8 GB RAM öneririm.

Dostum ben bu 4 GB RAM'le geçen sene 50 üstü FPS ile GTA 5 oynadım ve 2008 de çıkan bir oyun için nasıl az oluyor 4 GB RAM.

Dostum ben bu 4 GB RAM'le geçen sene 50 üstü FPS ile GTA 5 oynadım ve 2008 de çıkan bir oyun için nasıl az oluyor 4 GB RAM.
GTA 5'in geçen seneki FPS değerlerine bakacak olursak çok daha fazla FPS değeri sunuyordu, fakat artık güncellemelerle birlikte yavaş yavaş düşmeye başladı. 4 GB RAM konusuna gelecek olursak, Windows'a da sürekli yeni güncellemeler gelerek daha fazla RAM kullanmaya başladı. Artık yetersiz kalıyor.

Chrome bile 1 GB'dan aşağı RAM kullanmıyor. Tabii RAM'iniz 4 GB ise 400/500 MB civarında kullanacaktır. Windows kendi çapında optimize etmeye çalışıyor.

Peki dostum bir 4 daha takmak istesem bana ne kadar mâl olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…