Mehmet2512 Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 32 25 Mayıs 2020 #1 Bilgisayara format atıyorum. FPS normale dönüyor, biraz oynadıkça FPS düşüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2020
caqriiaksu Hectopat Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 150 25 Mayıs 2020 #2 Isınma kaynaklı dostum soğutmaya çalış sistemi kendin yazmışsın zaten Artı 0 Eksi
mahmuttepe Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 25 Mayıs 2020 #3 Isınma değerlerine bakıyor musun ? Artı 0 Eksi
KS KS Mehmet2512 Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 32 25 Mayıs 2020 #4 Ama fps kalıcı olarak düşüyor birdaha yükselmiyor mahmuttepe dedi: Isınma değerlerine bakıyor musun ? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum birden 73 ve üstüne yükseliyor sonra iniyor Artı 0 Eksi
Ama fps kalıcı olarak düşüyor birdaha yükselmiyor mahmuttepe dedi: Isınma değerlerine bakıyor musun ? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum birden 73 ve üstüne yükseliyor sonra iniyor
mahmuttepe Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 25 Mayıs 2020 #5 Mehmet2512 dedi: Ama fps kalıcı olarak düşüyor birdaha yükselmiyor Bakıyorum birden 73 ve üstüne yükseliyor sonra iniyor Genişletmek için tıkla... Bu sorun yeni mi olmaya başladı ? Sistemin yeni mi yoksa ? İşlemcinin Fanı veya ekran kartının fanı normal dönmesi gerektiği gibi dönüyor mu ? Kasanın hava akışı nasıl ? kasanın kapaklarını aç ve birde öyle dene bakalım ne sonuç alacaksın. Artı 0 Eksi
Mehmet2512 dedi: Ama fps kalıcı olarak düşüyor birdaha yükselmiyor Bakıyorum birden 73 ve üstüne yükseliyor sonra iniyor Genişletmek için tıkla... Bu sorun yeni mi olmaya başladı ? Sistemin yeni mi yoksa ? İşlemcinin Fanı veya ekran kartının fanı normal dönmesi gerektiği gibi dönüyor mu ? Kasanın hava akışı nasıl ? kasanın kapaklarını aç ve birde öyle dene bakalım ne sonuç alacaksın.
Alole Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #6 Mehmet2512 dedi: Bilgisayara format atıyorum. FPS normale dönüyor, biraz oynadıkça FPS düşüyor. Genişletmek için tıkla... Ben sana bir program önereceğim throttle stop internette kullanım videoları var. Ben kullanıyorum öneririm. Artı 0 Eksi
Mehmet2512 dedi: Bilgisayara format atıyorum. FPS normale dönüyor, biraz oynadıkça FPS düşüyor. Genişletmek için tıkla... Ben sana bir program önereceğim throttle stop internette kullanım videoları var. Ben kullanıyorum öneririm.
KS KS Mehmet2512 Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 32 25 Mayıs 2020 #7 mahmuttepe dedi: Bu sorun yeni mi olmaya başladı? Sistemin yeni mi yoksa? İşlemcinin Fanı veya ekran kartının fanı normal dönmesi gerektiği gibi dönüyor mu? Kasanın hava akışı nasıl? Kasanın kapaklarını aç ve bir de öyle dene bakalım ne sonuç alacaksın. Genişletmek için tıkla... Evet yeni başladı. Laptop yeni, Laptop'un fanı birden hızlı dönmeye başladı Alole dedi: Ben sana bir program önereceğim throttle stop internette kullanım videoları var. Ben kullanıyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... O programı kullanamam garanti dışı kalıyor Artı 0 Eksi
mahmuttepe dedi: Bu sorun yeni mi olmaya başladı? Sistemin yeni mi yoksa? İşlemcinin Fanı veya ekran kartının fanı normal dönmesi gerektiği gibi dönüyor mu? Kasanın hava akışı nasıl? Kasanın kapaklarını aç ve bir de öyle dene bakalım ne sonuç alacaksın. Genişletmek için tıkla... Evet yeni başladı. Laptop yeni, Laptop'un fanı birden hızlı dönmeye başladı Alole dedi: Ben sana bir program önereceğim throttle stop internette kullanım videoları var. Ben kullanıyorum öneririm. Genişletmek için tıkla... O programı kullanamam garanti dışı kalıyor