Konu sahibinin bunu düşünecek zekaya sahip olduğunu düşünüyorum.Oynadığı oyunlarda çıkmıyor belki? Belki LoL oynuyor hafif oyunlar oynayarak 70 derece üstüne çıkmadı?
Konu sahibinin bunu düşünecek zekaya sahip olduğunu düşünüyorum.
Termal macun yenilemesine gerek yok, ayrıca mesajınızı raporladım.ben de zekanız olduğunu düşünüyorum.
Gerek yok.
Siz yine de yenileyin bence hocam, bir zararı olmaz.
70 üstüne çıkmıyorsa bence hiç uğraşmayın.
Macera aramıyorsanız gerek yok.
Yenilemekte fayda var belki 60 dereceleri görürsünüz ömrü uzar.
Açıkçası bencede gerek yok ama yazılımlarda hata olabilir mi diye düşünmeye başladım. Çünkü termal macun kurumuştur bence. Her türlü oyun oynuyorum Valorant, FH4, Bannerlord.Yenilenmeli bence de, 4-5 senede kurumuştur o macun. @theYagi hocam 6700 XT nereden bekleniyor? Amazon siparişi mi? Benim de bir 6700 XT siparişim var taa 11 Nisan'da İspanya Amazon'dan, bakalım bir hareket yok henüz. İmzanıza gözüm takıldı da..
Termal pad olduğunu sanmıyorum. Kendim alıp taksam mı diye düşünüyorum.Termal padlere dokunmayın sadece macun yenileyin, yeterli.
Furmark testi yapın sıcaklıklar normalse hiç gerek yok değiştirmeye.Açıkçası bencede gerek yok ama yazılımlarda hata olabilir mi diye düşünmeye başladım. Çünkü termal macun kurumuştur bence. Her türlü oyun oynuyorum Valorant, FH4, Bannerlord.
Yaptım 20/25 dakikada 70 derece en fazla. Ellemiyeyim en iyisi.Furmark testi yapın sıcaklıklar normalse hiç gerek yok değiştirmeye.
Değiştirmenize gerek yok, konu hakkında bilgisi olmayan lakayitlere bakmayın siz, değerler normal boş masrafa gerek yok.Yaptım 20/25 dakikada 70 derece en fazla. Ellemiyeyim en iyisi.
Açıkçası bence de gerek yok ama yazılımlarda hata olabilir mi diye düşünmeye başladım. Çünkü termal macun kurumuştur bence. Her türlü oyun oynuyorum Valorant, FH4, Bannerlord.
Termal pad olduğunu sanmıyorum. Kendim alıp taksam mı diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.